perjantai 1. huhtikuuta 2011

Aprillia ja siemeniä

Hyvää aprilli päivää! Ketään en saanut jekutettua eikä kukaan varmaan jekuttanut mua. Muttei se haittaa, ens vuonna paremmalla kekseliäisyydellä ja tuurillaki!!:)

Tänään sain aikaiseksi käytyä puutarhalla ja tulikin ostettua sitten kaikennäköistä puutarhaani ja aurinkoiselle ikkunalaudalle. On siinä neiteellä hommaa että saisin kaiken oikeesti kasvamaan *reps* mutta saahan sitä ainakin harjoitella. Ensin kysyin aloittelijalle helppoja juttuja mutta sitten se vähän paisui ja lopuksi sovittiin että tämä oli vasta alkua, että haen sitten lisää vähän myöhemmin. Mulla joko käy niin että hurahan ihan totaali viherpeukaloks tai sit mul menee hermo heti ku en saa jotain onnistuun mutta ehkä tämä ensimmäinen luultavimmin tulee tapahtumaan. Että terve vaan normi elämä, puutarhan ulkopuolella!!:) Hehehhh.

Lehtisalaatti sekoite; "lollo", "grand rapids" ja "apache", mizuna japaninkaali, tilli, kiinalainen ruohosipuli, retiisi, vihersipuli ja kesäkurpitsa. :)

No ja sitten kuulin alennusmyynnistä. Röntgenreissun jälkeen ajattelin itseäni vähän piristää. Vaatteita oli 1-6€ ja ostinkin muutaman paidan, pari takkia janiinpoispäin alle kahellakympillä. Alennuskorin ulkopuolella oli aivan mun näköset kengät enkä sitten voinut vastustaa kiusausta. Nooh, ei nekää nyt kovin paljoa maksanut ja sehän kompensoi kun ostin monta paitaa halvalla. Niin ja voin laittaa vanhoja samantyylisiä kenkiä roskiin kun ne on jo niin kulahtaneita ja rikkinäisiä (pitäähän kengät loppuun saakka käyttää.) Ehjiä kenkiä voinkin laittaa eteenpäin.

Mun uuet kivat kennät!


Olipas vähän tylsä postaus, jatkan viereiseen koneeseen kyttäämistä kun sieltä tulee taas piirrettyjä. HAHA:)

2 kommenttia:

  1. Oi, Mizunaa! Se on niiiin hyvää. Mä en tajua miksei kaupalliset puutarhat oo sitä löytäneet laajemmin. Jos sais päättää mitä söis loppuelämänsä, niin mä söisin mizunaa. Ja aprikooseja.

    VastaaPoista
  2. Katotaan ny kui löppäkynsi mä oon ja saanko ollenkaan sitä/mitään kasvamaan. :D Aprikooseja en vielä kuitenkaan (tänä vuonna) kokeile kasvattaa.. Heheh. Hei, keltaset villasukat, on tosiaan aurinkoiset ja kivat. Piristäis!:)

    VastaaPoista