tiistai 5. huhtikuuta 2011

Takkahuone

Takkahuone on pohjapiirustusten mukaan apukeittiö, joten meillä ei ole "siivoushuonetta" ollenkaan. Mutta se ei meitä haittaa, meillä on iso kylpyhuone johon mahtuu kaikki siivoustarvikkeet jne.. Joillekkin se on tosi tärkeää että talossa on apukeittiö, mutta minun mielestä se on paljon kivempi kun sinne huoneeseen saa mennä loikoileen sohvalle takkatulen ääreen ja kuunnella musiikkia, myös se että saunailtoina istuskellaan takkahuoneessa mitä että äkkiä kulkisit apukeittiön läpi saunomaan..

Takkahuoneen remontti kestikin vähän kauemmin koska meille muurattiin takkakin. Aikaisemmin talossa oli ollut jonkinsortin takka mutta se oli purettu ja laitettu seinä umpeen. Meidän takka tulikin samaan kohtaan missä se oli sillon kauan sitten ollutkin. :) Takkahuoneen remontti on vielä kesken, takan tausta seinä on vasta pohjamaalilla, lattia tullaan vaihtamaan. Katto ja lattia listoja siis tämän takia puuttuu vielä.

Takkahuone on osoittautunut meidän talossa joidenkin suosikiksi. Meille kun kuljetaan sivuovesta kyläänkin niin saattaa monta tuntia mennä takkahuoneessa ettei vieraat edes käy muualla kodin huoneissa. Mutta eihän se haittaa.. :)5 kommenttia:

 1. Toimiikohan nyt.. Sitä vaan että taulut puuttuu! :P

  VastaaPoista
 2. No etpäs ole lähtenyt mun kanssa taulukauppaan. :) Toimii.

  VastaaPoista
 3. kukahan siellä takkahuoneessa yleensä sitte istuu?! :D
  -lissu-

  VastaaPoista
 4. Niin:D Voisit tulla taas istuskelemaan joku päivä!:) No mitäpä tuota teikäläistäkään vieraaks kutsuu muutes.. hih

  VastaaPoista