torstai 21. huhtikuuta 2011

Makuuhuone

Ihania postauksia olen lukenut pääsiäisestä ja kaikesta siihen liittyvästä. Ostin ohraruohonsiemeniä ja ne ovatkin kasvaneet kovin harvaseen ja muutenkin vähän hassusti!!:) Ehkä huomena keksin niille jonku kivan patentti ratkaisun.

Teki mieli kirjotella jotain ja ajattelin jatkaa tätä "remonttipäiväkirjan" kirjottamista. Vielä parempi syy tähän on se että viikolla vaihdoin jo makuuhuoneessa järjestystä ja näin valoisaan aikaan se olikin aika hyvä ratkaisu. Sain "sängynpäädyn" ja huone näyttää isommalta.

Laitankin kuvia lemppari huoneestani, nyt jopa ennen ja välillä ja jälkeen. 
Niin, nukkuminenhan se kivointa on!


 Makkari ennen. Hiukan liian hempee mun makuun. 


Remonttivaloja oli mukava kuvata, ne löyty kyllä jokaisesta kuvasta.


Maalari maalasi taloa...


Vanha katto jäi vielä, toistaiseksi.


Muuton aikaan..


Tältä se pari kuukautta kerkesi näyttämään. Päiväpeitto aina vinossa:)


Järjestyksen vaihdon aika.


Kunnostamani vanha peilipöytä pysyi samassa paikassa.


Ihan on viihtyisä, siis tykkään nukkua siellä joo. Uudet verhot vielä haluaisin vaihtaa.
Baarijakkarat on sitte makkarissa ettimässä paikkaansa viel, toimii villasukka telineenä:)

Uusista verhoista puheen.. En sitte niin ikinä oo pitsiverhoja pitäny omissa ikkunoissa. 
Tällä viikolla yhteen huoneeseen tuli pitsiverhotkin, ihan kokeilu mielessä. Vielä en oo ottanu pois niit mut.. Kuten kummituskin sanoi, "no en olis heti uskonut et sul on pitsiverhot" :)

Niin kummituksia olenkin nähnyt tällä viikolla, kivaa ja niin mieltä piristävää! Toivottavasti nähdään pian. Sirkku kupitkin oli kahvipöydässä!!:)

Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille!:)

3 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja Hexu! :-) Itse kunnostin juuri viime viikonloppuna vanhan kirkkorekemme (isä raahas sen Kalajoelta) kukkatelineeksi pihalle! Minä! Kaikkea sitä. Sunkin pihakirjoituksia odotellen ;) Ja hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Kiitti Jaana. Ensin piti hetki miettiä että kuka Jaana oli kyseessä, tuosta kalajoki jutusta toki epäilin että sinäpäsinä mutta nyt näin kuvan vanhasta kirkkoreestä ja tosi hienosti oot kyl sen kunnostanut ja tosi kiva kukkateline idea. Kävin ittekki kotosalla siun tekstin innoittamana, kattomas kaikkia vanhoja rekiä ym mut riihi on vielä niin täynnä talven jäljiltä et ehkä sinne joskus mahtuu!! Tuleekoha meist ny iha viherpeukaloit viel joku päivä?:)

    VastaaPoista
  3. Hei Helinä! Kiitos vastavierailustasi! :) Kampauspöytä näyttää oikein kivalta ja ruostunut jakkara kuulostaa just hyvältä kampauspöydän kaverilta :)

    VastaaPoista