lauantai 2. huhtikuuta 2011

Olohuone

Sainpas vihdoin jatkettua tätä Remontti päiväkirjaani. Mietein kyllä tuossa että miksi kirjotan remonttipäiväkirjaa kun siitä ei oo tullu kyllä yhtään remonttiin liittyväkään, on vain kuvat ennen ja jälkeen. :) No ehkä lisäänkin tänne yhden kuvan tuskallisimmista vaiheesta remontin keskellä. Ehkä myöhemmin sitten lisää niitä remppakuvia... :)

Täs nyt olis teille meidän olohuoneesta kuvaa, My little pony - sävyisien boordien kera. Nykyään olohuoneessa vaihtuu mikä milloinkin, mutta tuota yhtä kaapelia ei olla saatu seinään asti kiinni. Myöskään ruokailyryhmää en ole raaskinut vielä alkaa maalailemaan. Huomion arvoinen asia löytyy sohvalta, kukkatyyny on viikko sitten saatu, Jouko on sen minulle itse tehnyt. iso KIITOS, se on ihana!:)



Kuvan seinää puhdistamassa oli rakas kummitätini, hän oliki/onki paras työntekijä. Kun tulimme töistä, kummitäti oli ollut päivän remontoimassa ja jatkoi välistä vielä vaikka me emme enää olisi jaksanut. Välillä piti jo sanoaki että nyt kuule pidät vapaapäivän. Remontin jälkeen annoinkin kummitätille "vuoden työntekijä diplomin" KIITOS myös sinulle. <3 Pulkka oli Niiloa varten, siitä Niilo sai komennella työntekijöitä!:)


Vielä pari fiilistely kuvaa



Mukavaa lauantai päivän jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti