sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Palmusunnuntai

Meidän viikonloppu sujui rattoisissa meiningeissä. Jääpatojen ja tulvavesien nousujen ja laskujen tarkkailussa, pääsiäis askarteluja ahertanut, hyvän seuran parissa ja herkkuja syömällä! Osa herkuista oli ostettu pääsiäisrulleille mutta sitten taas muistin että meilläpäin on tapana vasta pääsiäisviikonloppuna rullailla eikä palmusunnuntaina. Pitää ostaa uudet herkut ensi viikonlopuksi koska ne meni jo herkkusuitten suihin, hih:) Tulikin tässä pieni muistihäiriö, onko se trulli vai rulli? No minä päätän että vaikka se oikeasti olisi varmaan trulli nii helpompikin se on sanua pelkkä rulli!! Mieheni sanoi vastaukseksi kysymykseeni trölli ;D 

Eilen illalla kirjoitin nettiin että mitä normaalisti ihmiset tekee lauantai iltaisin, muutako siivoaa.. Se oli ehkä huumoria, mutta kyllä minä siivosinkin! Tuli kaikenlaisia vastauksia että pitää ottaa lunkisti, saunoa, syödä mässyä ja kattoo leffoja, no otin neuvosta vaarin.. Herkkuja syöty yllinkyllin ja hyvää musiikkia soiteltu, saunottu, hengailtu, öllötelty ja möllötelty.. Sen leffan vielä unohdin mutta koitan jo korjata asian tänä iltana, katsomalla jonku elokuvan..


Hauskaa sunnuntai illan jatkoa! Minä sain soiton kaverilta ettei niitten takapihan kanava ole koskaan tulvinut noin paljoa, uteliasko olen niin taidanpa lähteä katsomaan. Eiku punaset nokian saapikkaat jalakaan, kamera kaulaan ja menoks!!:)

Hyvää syntymäpäivää rakas siskoseni <3

1 kommentti: