torstai 12. kesäkuuta 2014

Puutarha

Se paikka missä makeannälkäinen voisi viihtyä kauemminki!
Kerkesin piipahtaa puutarhalla yks päivä, oooooh mä oisin ehkä halunnut kaikki kotiin. Ei makeaa mahantäydeltä yhdellä kertaa, siksi nappailin kuvia että voin tarkkailla mitä voisin hakea myöhemmin. Tällä kertaa mukaani tarttui apinaa, tupakkaa ja samettia!! Hyvin lyhennetty kukkien nimet, mut niin tällanen harvapää ne ainaki muistaa. Mä niin tykkään tosta väriloistosta, kumpa semmoisen saisin kotiinkin!

Tänään olis vuorossa nurmikonsiementen levittäminen, sillä sateisia ilmoja luvattu niin ei tarttis olla koko aikaa kastelemassa! Ostin vahingossa kyllä mökeille tarkoitettua siementä. Onko teillä kokemusta semmoisesta, et menikö ihan mehtään koko juttu?:)

Kivaa viikon jatkoa teil ja heiiii ens viikol on jo juhannusviikko. Iiiiks, mihin tää aika kuluu!!!

16 kommenttia:

 1. Lue se nurmikon tuoteseloste, niin näet mitä siementä siellä on mukana. Voisi kuvitella, että mukana on kuivuutta kestäviä lajeja, koska harva on mökillä kastelemassa hienoa golfnurtsia. Jos olet enemmän sellainen low-maintenance tyttö niin kuin minä, niin tuo on varmaan oikein passeli.

  Mä kävin sekoamassa eilen Muhevaisella missä on kaikkia erikoisuuksia. Olin onneksi töiden puolesta, niin en voinut jäädä shoppailemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyl mä sen luin ja päätin että se sopii meidän pihaan vallan mainiosti. :D Ei tartte olla uuden nurmikon kohalla koko aikaa hääräämässä leikkurin kanssa. Meidän pihassa on myös varjostamassa esim naapurin iso mänty niin josko se tämänkin varjon kohdalla viihtyisi paremmin. Katsotaan miten meikäläisen käy. Luulen että ihan hyvin. :)

   Ah, onneks mullakin oli kiire niin ei kerennyt jäädä ihastelemaan. Meinas tosin käydä tämä jo monesti tapahtunut tilanne että hamstraa kiireessä kaikkea. Maltoin mieleni! Vielä on monta kesäkukkaruukkua tyhjillään. :) Vai että erikoisuuksia, sielläpä olis kiva käydä kurkistamassa. ;)

   Poista
 2. Kukkien tuoksu tuntuu täällä asti....on nuo puutarhamyymälät sellaisia paikkoja, missä vois ihastella pitempäänkin ja harvoinhan se pelkäksi ihasteluksi jää, vaan kyllä se tahtoo aina kuihduttaa lompakkoakin ;)
  Määkin luulen, että mökkiseos sisältää sellaisia siemeniä, jotka selviävät vähemmällä vedellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä ei passais päästää yhdessä shoppaileen puutarhalle.. Siitä ei ehkä hyvä seurais (ainakaan miesten mielestä), jotain kaunista kylläkin!!! :) Hihih. Joo, luin tekstin niin se on just semmosta seosta joka kestää vähän vähemmällä kastelulla ja varjoisillakin paikoilla. Katsotaan mitä sieltä lopen kasvaa. :D

   Poista
 3. Mää oon ollu töissä/työharjottelussa parilla puutarhalla. Voiko olla ihanempaa paikka. Se tuoksu ja se lämmin kosteus. Sielu lepää kaiken kauneuden keskellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ollu puutarhalla töissä, vaan mansikkamaalla ja senhän tiesi mitä mä siellä tein.. Nomnom, suu täynnä mansikkaa kokoajan!!!! :D Tuoksuiko sitä työpäivän jälkeenkin vain kukille? Siiistii!! :)

   Poista
  2. Hielle tais haista työpäivän jälkeen, haha. Mutta olihan se aika taivaallisen kaunis työpaikka... Aamusin oli mukava mennä puutarhalle ja päivä tehä sen kukkaloiston keskellä töitä...

   Poista
  3. Heheh. :D Joooh, tää onki yks niistä harvoista paikoista missä en ole koskaan ollut kesäduunis tms. Täytyyki pitää mielessä. Mikä nyt vois ollakaan kauniimpaa kun kauniiden kukkien kanssa työskentely. :D

   Poista
 4. Oooh, mikä paikka!

  Ja pikkukuvan perusteella olin hetken ?? MITä ihmettä se TAAS on saanut aikaan! Nyt sillä on kukkatuubi aineellistunut pihalle ;D Enkä edes vakavissani kyseenalaistanut sitä, ettetkö muka voisi kasata moista rakennusta ja täyttää sitä kukilla yhdessä illassa :D

  Mitä tämä kertoo kustakin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saako tälle nauraa. En mä ny mikn maailmanvahvinnalle ole. Puhuin sulle että yksin hääräilin pihalla parisen tuntia iltasella, niin ei se välttämättä kuitenkaan tarkoittanu sitä että olisin yhden valtavan kokoisen kasvihuoneen rakentanut siinä ohimennen. ;DDDD Voi je sun kaa, oot ihan hassu. Ajoin nurmikon, muutaman rikkaruohon nyppäsin ja pari kärryllistä multaa vain, ei sen enempää kuitenkaan. :D Puolet vielä jäi. Hehehe. Okei, jos saan tosi tosi halvalla nyt luonnonkiveä jostain niin muutun maailmanvahvimmaksi nalleksi ja nopeimmaksi. Olisi kiva yllättää toi parempi puolisko kun se kerranki sano mitä se haluais pihaan, kaiken lisäks se oli vielä semmoseen paikkaan se toive, millä ei ole mitn järkevää käyttöä.

   Poista
 5. Onko mökillekkin omat siemenensä? :O
  Mä odottelen noiden kukkien kanssa aina alemyyntejä (tulee meillä ens viikolla tai heti juhannuksen jälkeen). Laitan yleensä sen verran paljon, etten raaski ostaa kaikkia normihintaisina. Mitäs keijukaisen juhanussuunnitelmiin kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mökkinurmee ostin, just presiis sille tarkoitettua. Voin kertoo sulle mitä se oli jos tartteet tein mökille uutta nurmikon siementä. Teillähän raivattiin siel, niin oisko sille kohalle tarvista?:D Oijoo, olipa hyvä ku muistutit alennusmyynneistä. Mä unohdan ne aina ja ostan kaiken kerrallaan. Samantien alkaaki sit ne alet. Maltan vielä hetken, sillä on monta paikkaa vielä ilman kesäkukkaa. Tällä tättärää keijulla ei ole vielä suunnitelmia juhannukseksi. Harvoin sitä enää tekee suunnitelmia, mutta mielessä kävi taas että keksiskö jotain siistii juhannusjuhlateemaa johonkin. Aina mennään vähä sinne minne tuuli kuljettaa, tai sitten ollaan kotosalla. Luulen että ystävät tulevat käymään tuolla aurinkorannoilla taas niin vois käydä ainaskin moikkaamas. Jokos teil on suunnitelmat selvät? Menossa mökille? Toivottavasti me nähdään viimeistään viikko juhannuksen jälkeen. Mentäis yhessä Loma-asuntomessuille. :DDD Mare mukaan myös!! <3

   Poista
 6. Ihana taimitarha! Kesäkukkia on tullut haalittua melkoinen määrä... ja siihen päälle vielä omat kasvatit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi joo, tuolla on niin ihana käydä aina! Tuossa oli vasta osa kasvihuoneista mitä sieltä löytyy. Sulla on niin valtavan ihana piha että ihan vihreeks muututaan tääl. :D Hihihi. Saas nähdä miten mun omien kasvattien käy. Meniköhän liian myöhään maahan!! Iiiks.

   Poista
 7. Ooooh, mä olisin seonnu tuolla! :D Käytiin pienellä taimitarhalla ja jo se oli paha! :D Kukat on niin ihanuutta ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ollut sekoaminen kaukana!!!;D Lujaa tahtoa ja päättäväisyyttä niin just ja just selvis ulos puutarhalta. :D Olen luvannut itselleni että viikon päästä saan mennä uudestaan käymään puutarhoilla tarkastamassa onko alennusmyyntejä missään. Iiiiks, siitä ei hyvä taas seuraa. :) Hihih.

   Poista