maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäisen viettoa

Meillä on vietetty mukavaa ja rattoisaa pääsiäis viikkoa. Meinasin alkaa pitempääkin romaania kirjottaan teille, mutta ehkä jos lyhyesti kuitenkin kertoisin. Tällä viikolla olen kyllä nähnyt paljon ihania ystäviä. <3 Mie oon vihdoin heränny horroksesta ja sen seurauksena onkin piha haravoitu suurimmasta määrästä lehdistä ja roskista, kukkapenkkejä myllerretty, autotallia siivoiltu, sisälläkin kevät siivoja tehty, grillikausi korkattu, valokuvia on tullut otettua varmaan muutaman muistikortin verran, askarreltu (kuten varmaan pääsiäisviikolla muissakin kodeissa,) pikku trulleja nähty, synttäri/kokko juhlat järjestetty ja juhlittu myös loput puutarhakalusteet haalittu..  Onhan tuossa jo kaikennäköstä, en edes muista mitä kaikkea mutta onneks on kamera ollut mukana menossa niin kertokoon kuvat enemmän mitä mun hiukan sekavat tekstit...


Järvi oli vähän laajentunut.. :)

Talo kukkia täynnä. Aika haastavaa aloittelijalle,
mutta kaunista!
kukkapenkin kimpussa.

Pientä vallihautaa kaivettiin.

Sit vallihauta täytettiin hiekalla, nyt vain odotellaan.. :D

Karkkikääröjä trulleille, erilaisia pääsiäismuniakin maalailin.

Ee <3

Kokkoilua.

Takapihan terassilla vähän värikästä. Yhdestä kukkapenkistä löytyi
vanha nintendon pyssy;)


Taas sorruin ja pelastin vanhat tuolit poltolta.
Sopiikin ihan hyvin etupihan terassille!


Kukkapenkkeihin en meinaa alkuun laittaa mitään kasvamaan, koska pitää vielä malttaa mieli ja katsastaa mitä sieltä alkaa kasvamaan.. Pientä kasvimaata vähän jo vähän tongein ja siihen aijon laittaa kasvamaan kaikenlaista kivaa, ruohosipuli sieltä jo vähän kurkistaa. Pihalta löysin muualtakin kaikenlaista jännää mm. mansikan lehtiä.. Innolla odotan mitä sieltä kasvaa. :)

Meillä on parin päivän aikana sulanu lumia tosi paljon, enää ei ole ku muutama hassu pieni läntti siellä täällä. Ah, ainiin etupihalla vähän enemmän. Kyllä se aurinko sen sieltä vielä sulattaa!:) 

Jospa tästä nyt jatkan pyykin pesua ja menen takaisin ulos tekemään kaikkea jännää!!

Maanantaihan nyt on mutta vielä vapaata joten voin toivottaa mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa kaikille:)

1 kommentti: