maanantai 4. huhtikuuta 2011

Olohuone vaalenee

Mitä sitä tehtiin ennen ku tietokonetta ei ollu ja joutu oleen sairaslomalla. Lapsenahan se oli helpompaa, äiti toi limpparia ja sai kattoo vaan lastenohjelmia jne.. Nyt kun en voi kauheesti lattialuutua heilutella, tai tietenki voi mutta kun sattuu toi lantio oleen kipeenä niin niin olenkin tosiaan istuskellut aamun tietokoneen ääressä tyynyn päällä. :) Oivoi.. 

Niin ja auto ei lähtenyt aamulla käyntiin kun sitä olisin tarvinut, ajattelin ottaa kilpajuoksua tkhon menevien mummojen kans, et kuka saa ensimmäisen numerolappusen.. Soitin isille että nyt on kiire, tuu hakee. Ja kun sinne pääsin vihdoin niin pettymyksekseni siellä oli vain yks papparainen.. Mihin jäi mun kilpajuoksut ja mummujen teilaamiset kyynärpäillä jäisellä tiellä... Höh. No vitsi, joku nyt pian hermostuu ku mie tääl tämmösii kirjottelen. Minähä se viimeseks olisin jääny:) 

No tylsyyttäni sit taas kattelin kuvia kuinka olohuone on muuttunut ja vaalentunut muutamassa kuukaudessa... Olohuone sai uuden sohvan koska muutossa hajotin tuon vanhan. Harmaa sohva on itseasiassa vanhempi mitä itte oon. Hyvin siis palvellut, joten sitä en raaskinut kuitenkaan heittää menemään ja vähän sitä korjailtiin ja takkahuoneestahan sen oma paikka löytyikin. 
Suunnitelmissa on kyllä jo väriä lisää, pääsiäiseksi viimeistään!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti