torstai 14. huhtikuuta 2011

Mitäs teillä tehdään kesäisin?

Mitäs teillä tehdään kesäisin? Meillä kesäisin käppäillään kiekkojen kanssa ulkosalla. Eli meillä jaksetaan vuodesta toiseen frisbeegolffata. Minä otan kameramiehen paikan edelleenkin niillä kerroilla kun on joitain "ei niin tuttuja" mukana mutta hyvää liikuntaahan se on joka kerta kuitenkin!:) Saapas nähdä ensi kesänä kun ihan meidän oman tontin läheisyyteen on tulossa uusi rata että meneekö siellä kaikki päivät ja aika.. Ei ainakaan mene bensaa niin paljon että käytäisiin toisella paikkakunnalla melkeen jokapäivä. Pitänee kuitenki laittaa muistilappua ulko-oveen että "muistitko ajaa nurmikon ennenkuin lähet heittään" :)

Ajattelinki tämän aiheen heittää ilmoille täällä blogissani koska se on meille kuitenkin tärkeä harrastus ja toivon että saisin joskus mukaan vähän enemmän naisia (että vois vaiks joskus sit ottaa ja päihittää miehet kisassa..) Hihih.

Monesti kyllä käy niin että muut jatkaa matkaa ja minä jään johonki ihastelemaan ja kuvaamaan. Saapahan sitten juosta peräsä ja kompuroija hiekasa, nii että suu ja kamera on täynnä hiekkaa. Jännitystä elämään heii... :)

*kattelkaa vaiks maisemia jos ei rata kiinnosta.* 

Täs ois kalajoen frisbeegolf rajalta. :)
1. par3, 79m
2. par3, 114m
3. par3, 72m
4. par3, 82m
5. par3, 65m
6. par3, 126m
7. par3, 68m
8. par3, 42m
9. par3, 70m

Matkan varrella tulee aina nähtyä myös kaikenlaista kaunista ja jännääkin...
Kyllä meillä varmaan muutakin tehdään, mutta tästä kuitenkin saa liikunnan, huvin ja harrasteen samalla. Näppärää:) Tässä taas yksi hyvä syy odottaa kesän alkamista.

3 kommenttia:

  1. Minäkin olen yrittänyt laittaa kommentteja mut ei niitä kyllä ole näkynyt missään. Ajattelin, et mulla ei taidot riitä. Jospa tää nyt pelittäs.

    VastaaPoista
  2. Nyt ne näkyy, jes.. Eli nyt sitten kommentteja tulehen minkä kerkiää!!:) Niin ku mä vielä elättelen toiveita että kaikki kommentit tulee näkyville asti!! Sultahan jäi vastaamatta kysymykseen, mitä teillä tehdään kesäisin.. :) hih.

    VastaaPoista