lauantai 3. helmikuuta 2018

Vanaha ku säästä puhhuu!

Helmikuu luokitellaan normaalisti vuoden kylmimmäksi kuukaudeksi, mutta kyllä se oli sitä jo tammikuussakin. Hyrr. Tänäki aamuna avasin silmät, painelin kurkistamaan ikkunasta ja kylmältähän se heti näytti. Ei ollut kuin -18,6 astetta pakkasta, kun pahimmillaan täällä on ollut -28 astettaki. Sit se heittää häränpyllyä ja lukemat käy pyörähtään +3 asteessa, tekee pääkallokelit ja menee taas koviin pakkaslukemiin. Sää on siis se joka puhuttaa meillä päin just nyt ja se näkee myös kamerasta.


Ihan sama mikä keli, kunhan leikkimään pääsee. Okei, ehkä liian kylmä on liian kylmää Rymyllekki.
Systerin lumikuonokoira :D Hahhaa.
Vähän naurattaa, kun tässä osa YHDEN päivän aikana otetuista kuvista. Ihan jees saldo, mut vois varmaan jo miettii jotain muutaki kuvattavaa. Näin teen, kamera on laturissa ja auto lämpiämässä. Otan suunnaksi naapurikaupungin, Ylivieskan ja Rakenna-Sisusta-Asu messut, sekä muutenkin messuviikonloppuun lähteneet kaupat tarjouksineen. Hahaa. Tää on jännää, ei oikeestaan mihinkään sidoksissa. Ainoo ns. pakollinen on se, et lupasin tuurata kaveria heidän messuosastollaan hänen ruokatuntinsa ajan. Eli, jos oot tulos Ykaan ja messuille, mut saattaa bongata Vieskatalon osastolta T3.4. 

Nyt pistetään pakkasille kampoihin ja lähdetään ulos! Hyi, meninki kurkkaan, kun kiristyy vaan. Nyt jo -19,4. Täällä meillä Alavieskassa on koko viikonlopun kestävät veteraanien SM-hiihdot, joten hyvät lämmittelyt teillekki. Huh. Vähän turhan kylmä, jos miinus kahessakympissä hiihdetään (ainaki mun mielest). Toivotaan että lauhtuu ennen puoltapäivää.

Joku mulle joskus sano, et sä oot vanha ku säästä vaan puhut. No saattaa olla, tai sitten ei! Tämmönen postaus taas tällä kertaa. Ei niin mitään järkee. :) Mut tulipa moikattuu.

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! Vaihtelevat säät tekee näköjään vähän hulluks, kun on pakko tunkee nokkansa ulos kameran kans, oli keli mikä tahansa. :D

   Poista
 2. Jösses, miten kylmää! En pistäisi nenääni ulos. Reipas hauveli... Upeita kuvia olet ottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin alkaa olemaan vähän liikaa liian kylmää. Tänäänkin piti olla tunteroinen kahden viltin alla, että alkoi lämpeneen ulkona olon jälkeen.

   Poista
 3. uuh, mitkä kuvat!! Tuo utuinen lato... sun on ihan pakko suurentaa ja kehystyttää se!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Pilvi. Ennen kyllä tuli tulosteltua omia kuvia ja annettua esim. lahjaksi jollekin, mutta eipä enää nykyään ole käynyt mielessäkään. Pitää oikein miettiä, josko siitä tulisi uudelleen innostusta. Ja nyt kun päästiin jo tuohon ajattelun asteeseen innostumisesta, tulvii mieleen vanhat haaveet omista pimiöhommista. :)

   Alkoiko tämä homma nyt vähän rönsyillä. :D

   Poista
 4. Kyllähän nää säät ihmetyttää ilman että tarttee vanha olla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Mua aina vaan naurattaa ku mua vanahaksi sanotaan jos vaan säästä puhun. Kyllähän ne skiditki miettii et miks on niin kylmä, et ei voi ulos mennä leikkimään tms. :D

   Poista
  2. Tosin, sillon ku me oltiin skidejä, ei paljon pakkasia pelätty ja ulos mentiin vaikka väkisin. :)

   Poista
 5. Upeita kuvia, etenkin nuo sumuiset kuvat! Kiva blogi sinulla muutenkin. Hyvää ystävänpäivää ja hauskaa kevään odotusta! P.s. blogissani on käynnissä kiva hemmottelupaketin arvonta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiiu <3 Oma blogi on viettänyt vähän hiljaiseloa, kun olen kirjoitellut niin moneen muuhun sivustoon. Ehkä se tästä piristyy taas, kun vähennän niitä muita. :) Instassa kyllä tapahtuu, välillä vähän liikaakin. Kuin myös sulla on kiva blogi, iskee hirvee puutarhavimma. :D

   Poista