tiistai 27. elokuuta 2013

Kodin väripaletti

Sain Voikukkapelto blogista kivan haasteen - kiitos! Tehtävänä on luoda Chip it! -ohjelmalla oman kodin sisustuksesta ns. chipcardeja, joissa näkyvät kuvassa toistuvat värit. Hauskaa ja aika koukuttavaa. Jäin leikkimään ohjelmalla oikeastaan monenakin päivänä, enkä hoksannut että postaus on kokonaan tekemättä. Mun hoksottimet on kyllä ollu jossain kaukana viimesen viiden päivän aikana, aika ankaran flunssan takia. Ehkä jo pikku hiljaa hellittää tääki. Toivotaan niin sillä huomenna ihanaisen ystävän häävalmistelut alkaa oikein vauhdilla. Enää reilu viikko aikaa.. Okei, osa kuvista on vähän vanhempia (ehkä viikon) ja osaa kuvista kokeilin useampaan otteeseen "miksi se ei kettu vie ota tota vihreetä". :D Yllätyksiä löyty, kuten esim vaaleanpunainen "himputti, mistä se oikeen tulee". Tuli tässä myös kokeiltua monia eri juttuja, (kuten pussilakanoitten vaihtoa) ihan vaan ku mietein miltä ne näyttäis chipattuna. Kyseisten makeen väristen lakanoiden vaihto tais kyl olla virhe (jonka tein siis tänään) kun vähä epäilen et aamulla herään lattialta. Samperi että olivatki liukkaat. ;) Tykkään paljon kokeilla erilaisia värileikkejä kotona, joten välillä meillä taitaa olla turhankin värikästä. heheh






Ton vihreen sain kuin sainkin jossain vaiheessa chipattua se oli SW 6924 Direct green. Jes.



Tyrkkään haasteen eteenpäin seuraaville blogeille (vaikken tiedä oletteko jo saaneet tämän):

Jovelan Johannalle - innostavalle ihmiselle
Jotain sinistä blogin Sinille - siellä on niin kaunista
Vihreän talon Annikalle - voisin muuttaa heti vihreään taloon
Willa Olivian Mialle - ihan vaan muistamisen ilosta
Nail art by Belegwen blogiin - haluan nähdä mitä ohjelma sanoo kynsikoristeluista

Ja ei, minäkään en pakota ketään osallistumaan haasteeseen. Saatte jos haluatte. Sitä paitsi, muutki voi kokeilla Chip it-ohjelmaa ja tehdä aiheesta oman väripaletti-postauksen. Eihän sen tarvitse olla sitä sisustustakaan kuten jo tossa sanoin. Sehän voi olla vaikka niitä kynsikoristeluja tai vaiks askarteluja. Kaiken syyn otan sitten niskoilleni jos joku valittaa että sääntöjä on muutettu. Minen kun niitä normaalistikaan kuuntele (eikuuuu..)
 
Kaikki tää siis kammottavassa flunssassa leikittyä. Pelkästään jo lakanoiden vaihto sai mut siihen petiin hetkeksi hengittään syvään. Huhhuh. En muista tämmöstä lunssaa sitten.. Mutta olihan se vaa hauskaaaaaa. Haaaaaa. :)

14 kommenttia:

  1. Heh, saapa nähdä tekeekö tuo mitään kynsikuville. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se minnuuki kiinnosti. Kokkeile ja näytä meille muillekki. :)

      Poista
  2. Teidän kodistahan tuli onnistunut chippaus! Tosi kivan näköistä, muuten. Pirteää ja mielenkiintoista :) Itse kun kokeilin chipata Jovelaa, ne värit oli niin päin prinkkalaa, että jätin homman siihen hekotellen hassulle väritulkille. Ehkäpä kokeilen uudelleen vielä oikeen ajan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, oisko tätä pitänyt osata käyttääki. ;) Heh. Toivottavasti saat Jovelasta onnistumaan chippauksen. Ois makeet nähä mitä mieltä väritulkki on teidän ihastuttavasti paikastanne. Prinkkalat hus pois veks. ;D Kiitti muutes mielipiteestä siitä miltä meillä näyttää.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Irmastiina. Varmasti on myös Ruusukummussa todella kaunista. :)

      Poista
  4. Hihi! Tätä on pakko kokeilla itsekin! :) Teillä on kyllä kivan värikästä kotona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, meinasin laittaa sut tohon jonon jatkoksi mut sit ajattelin et sul on jotain lomalta paluu väsymystä ettet pian jaksa. Hyvä hyvä ja tee siitä postaus jooko. Haluan nähdä. :)

      Tohon kivan värikästä juttuun, minähän pidän värikkäästä mutta tuo toinen... ;)

      Poista
  5. Oijoijoi mitä herkkuvärejä sun lastuissa on! Paljon ihania yksityiskohtia joka kuvassa, pitää kyllä selata uudestaankin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoijoi, kivaa että olet sitä mieltä Marika!:) Hih.

      Poista
  6. Kiitti haasteesta Helinä! Toihan on lystikäs systeemi, täytyypä testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jipii, mielelläni näkisin Vihreän talon värilastut.. :)

      Poista
  7. Voi että, näyttääpä hyvältä! Mä tykkään tosta jutusta, että kiitti vaan haasteesta :) mä kyllä yritän toteuttaa tuon. Vähän kyllä tuonnempana, kun ehdin ottaa kotoa kunnon kuvat.

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! Voi joo kuule, elä pidä kiirettä. Vastailet sitten joskus jos huvittaa ja jaksatuttaa!:) hih.

      Poista