lauantai 30. huhtikuuta 2011

Hauskaa vappua

Kävin tänään Antiikki- keräily -ja käsityömessuilla. 
Matkaan tarttui kaikkea kivaa.
 
Villasukat saatiin hyvältä ystävältä lahjaki. Ihanaa, kesälläk Matkaan messuilta tarttui muutakin kivaa, mutten voi kertoa niistä enempiä kun ne on tulevia lahjoja. :) Villasukat saimme hyvältä ystävältä lahjaksi. Ihanat!! Kesälläkin voi pitää villasukkia.
 HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE!!

Gluteenittomat ja laktoosittomat piimämunkit
3 munaa
2 kkp sulaa lakt. voita
1 kkp lakt. piimää
2 tl soodaa
glut. jauhoja tarpeen mukaan

Munkkien taikina oli lusikalla nosteltavaa, 
suoraan kattilaan, sit vaan sokerii!!

Erittäin hyviä. Ja täytyy myöntää, 
myöhästyin leipomisesta, niin kiitos kuuluu taas äitille.

4 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä :) Taaempi verho näyttää ihan samanlaiselta kuin naapurissa autiotalon ulkokuistin verhot. söpöt ovat <3 Nivalan kierrätyksessä kerran näin saman sävyistä jossa oli auringonkukkia, jos en ihan väärin muista..
  Kävin itsekkin sunnuntaina antiikkimessuilla. Matkaan tarttui vanha pullo, 2 pitsireuna tyynyliina ja Rengas kynttilänjalat (kirkkaat, 2 kpl). Kerrattain löysin kuvan niistä netissä, muistin että kappas vaan onkohan mulla varastossa samanlaiset keltaiset kynttilänjalat. Ja olihan ne. Sit löysin ruskean kirppikseltä hintaan 1€, mukaan lähti :) Nyt sitten kokoelma karttui 2 kirkkaalla. Eihän ne kovinkaan kauniita ole, mutta jotenkin vaan niihin nyt sitten hurahdin :D

  VastaaPoista
 2. Meillä naisilla on varmaan aina sillon tällön tapana hurahtaa kaikkeen. Niin ja kaikki ei niin kaunis voi olla paljon kauniinpaa. :) Ai tarkoitatko Tamara Aladinin Rengas kynttilänjalkoja?

  VastaaPoista
 3. Juurikin ne Tamaran suunnittelemat :)
  Voi kun saisin aikaan alottaa oman blogin, täällä "maalla" meijän naapurustossa on niin nättejä autiotaloja joista voisin räpsiä kuvia loputtomasti... Kunhan vaan joutasin, mutta vielä on kesää jäljellä ;)

  VastaaPoista
 4. Nehän on tosi kivoja. :) No sehän on ihan varma että joku päivä sul on oma blogi. hih. Minäki oon katellu jo pari viikkoo näit tän kylän vanhoi autiotaloi, tehny mieli pysähtyy kuvaileen. Ehkä teenkin sen joku päivä.

  VastaaPoista