torstai 31. lokakuuta 2013

Olohuonetta omituiselta kantilta

Nyt taitaa tulla historian omituisin postaus, ainakin omalta osaltani.. Jotkut taisivatkin jo kuulla pienestä tapaturmasta. Sen mitä minulle tapahtui tuolla talkoopaikalla.. Kerkesin vasta ajatella suojalaseja kun naula otti ja lensi silmääni. Se talkoopäivä jäi itseltäni hyvin lyhyeksi. No mutta kaikenkaikkiaan ihan huvittavaan aikaan sattui, sillä nythän minulla on valmiina halloween asuste. aye captain! Taisin myös aiheuttaa pientä hilpeyttä päivystyksessä asialla. Kaksi päivää siis pitää pitää silmää kiinni ja sen jälkeen vielä oletettavasti pitää silmälappua silmällä, kontrolliin asti tai tilanteesta riippuen. Huomenna pitäisi asioille lähteä mutta sehän menee jo halloweenin piikkiin, eikö totta?:D Noh mennääs kuitenki vielä tähän päivään. Mielenkiinnolla tylsyyttäni aloin järkkäilemään olohuonetta, jonka jälkeen ajattelin nappailla teille kuvia. Ei ehkä hyvä idea yksisilmäiseltä, edes se järkkäily. :) Halusin kuitenkin kokeilla. Kuvaaminen ei todellakaan ollut helppoa ja enhän näe edelleenkään onko kuvat mistään kotoisin/nurkat mutkalla jne. Mutta ensi viikolla kun saan ottaa silmälapun pois niin voin katsoa ottamani kuvat ja naureskella ääneen, että mitä taas tuli tehtyä. Tässä samalla sain hyvän sauman jatkaa kodin esittelykierrosta, joka on jäänyt hiukan kesken. Olohuoneen te olette monesti nähneet, mutta ette tässä asussaan. Viimeksi se näytti tältä KLIK. Eli olohuoneemme nyt, 'yhdellä silmällä katsottuna'.
Tässä kuitenkin teille tämän hetkistä olohuonetta. Kaikki ne kirppislöydöt mitä en oo vielä kokonaisuutena teille esitellytkään. Iso ihana vihreä matto on ihan mun parhaimpia löytöjä. Kaksi vanhaa karttaa yllätti myös koollaan, mutta päätin tehdä tämmöisen aluejaon. Kaksi karttaa jakaa huoneen kivasti omiin alueisiin. Aikaisemmin seinällä ollut kolmimetrinen kartta löysi uuden paikan meiltä.. ;)

Ehkä tosiaan ois ollu järkevämpää jättää tekstit pois ja laittaa pelkästään kuvat. Jo pelkästään kirjoitusvirheiden takia, sillä en nyt kyllä ala tarkistaan niitä. Heh. Onhan tää (vaikka vakava asia onkin) on jo muutenkin aika koomista, kun täti tättärää kulkee silmälappu silmällään ja lausahtelee välillä tolle paremmalle puoliskolle mitä ihmeellisimpiä piraattisanaston sanoja. ;D Nyt kyllä alkaa riittää koneella tihrustaminen ja meen katteleen jotain, johon ei tarvitse käyttää liiallista älyä! :P 

Jovelan Johannan (sori taas, kun sä kerkeet heittää aina jotain nii hauskoi lauseit) sanoja lainatakseni 'silmäätekevä one-eyed Höpsiäinen!' kiittää, kumartaa ja toivottaa kivaa lokakuun viimeistä iltaa! 

10 kommenttia:

 1. Outs, aika hurjan kuuloinen tapaturma :P Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika hurjaa oli kun vanha kymmenen sentin naula lensi silmään. On sekin nyt tullut koettua, toivottavasti ei tartte toiste. Ehkä ensi kerralla laitan suojalasit ennenku ajattelenkaan asiaa. :) Kiitos. Toivottavasti silmä paranee pian, eikä tarvitse halloweenin jälkeen pitää enää merirosvolappua. ;)

   Poista
 2. Voi sinua senkin Höttiäinen. Niin se vaan on että toisille sattuu ja tapahtuu..Toivotaan että silmä tulee kuntoon pian ja viettäkääpäs turmasta huolimatta häppi halloveeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi minua höttiäistä!!!:D No tekevälle sattuu, vai miten se meni. Hihih.

   Poista
 3. Onneksi selvisit piennellä ...oli voinut mennä näkö silmästä!

  VastaaPoista
 4. Voi että mikä tapaturma, pikaista paranemista sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Tässä kohtaa huomasi, minkälaista olisi jos silmän/silmien näkökyky olisi heikko tai todella huono. Vielä on silmässä "ylimääräistä" karheutta, mutta lappua en enää käytä. Huomenna kontrollissa kuullaan taas mitä silmästä ollaan mieltä!! En kuitenkaan sure silmääni, kun isompiakin asioita on.. Paljon jaksamista teille. <3

   Poista
 5. Onko tämä huono hetki sanoa suojalasit? ;)

  Tekevälle sattuu. Onneksi ei pahemmin!

  Magee tuo kartta muuten! Mä haluaisin aidon toooosi wanhan kartan kopion salin seinälle. Etsii, etsii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota, mulle on aijottu ostaa kokovartalo suojalasit taas! ;) Mähän siis mietein jo että pitäisi hakea suojalasit ja olinki menossa (ihan heti tämän naulan jälkeen). Jeppp, eli tästä taas viisaampana jälleen (seuraavaan kohellukseen).

   Jep, nämätkin sattumalta löysin kirpputorilta yhdestä pöydästä missä on aina vanhoja opetustauluja (jotka ei oo ollu mun makuun) ja lamppuja. Yleensä en edes katso siihen, kun ei siinä ole mitään uutta ollut pitkään aikaan. Sattumalta kuitenkin pysähdyin ja kurkistin vanhojen jo kauan olleiden taulujen taakse ja loppu onki sit tiedossa. Näistäkään en löytänyt vuosilukua mistään vaikka kuin etsin. Mutta kyllä näillä on näölleenkin jo ikää varmasti (ei varmaan voi sanoo et enemmän ku itte on mut) jonku verran. Olikohan tarpeeks pitkä stoori..

   Joo, mä niin himoitten anoppilan seinillä olevia oikeesti vanhoja majakkatauluja ja merikarttoja. Uijui. Miten ois vanhasta kartasta (kopion) maalaus seinälle, jos ei tule vastaan etsimää.. Mut kyl se sieltä varmaan tulee, kun ei etsi liikoja. Itsekin jokaisen ihan sattumalta löytänyt ja voinki sanoo et ei ollu kauaa ku totesin etten mä tarttis enää yhtää.. Huhups*

   Poista