tiistai 22. huhtikuuta 2014

Hötskylin 30vuotis juhlat

Hengissä ollaaan.. Eli vihdoin juhlat ois juhlittu ja kotia on nyt siistitty hiljakselleen. Perjantaina juhlimme 50 ystävän kanssa kolkytvuotis syntymäpäiviäni. Viiskymmentä henkee plus mie, huhhuh. Edelleen hiukan ihmettelen miten sainkaan mahtumaan kotiin niin paljon väkeä, mutta sen tein ja oon oikeestaan ylpee itestäni. Päätin jossain vaiheessa että järjestän juhlat kotona. Mielenkiinto kokeilla miten se onnistuu. Hiukan se vaati järkeistelyä, että miten saan parhaimmassa (pahimmassa) tapauksessa mahtumaan kotiin 70henkeä (oli kutsuttu). Suunnitelmat tein yssissein, vähä salaakin. Järjestelyt ja leipomiset tein sitten oman perheen kanssa, enkä kyllä olisi yksin selvinnytkään. Kiitos rakas perhe taas avusta. <3 Viikko ennen juhlia aloin vaihtamaan kodissa järjestystä, sillä jokaisella huoneella oli oma käyttötarkoituksensa. Olohuoneesta siirtyi televisiotaso televisioineen makuuhuoneeseen. Makuuhuoneessa taas sänky siirtyi nurkkaan toimittamaan sohvan virkaa. Päivällä kun oli mukana perheellisiä, niin piti olla paikka missä käydä esim syöttämässä lapsia rauhassa. Illalla makuuhuone muuttui vaatteiden vaihtohuoneeksi, meillä kun oli sauna lämmin ja ulkona vuokrapalju. Olohuoneeseen vuorostaan laitoin pari pöytäryhmää, syömistä, kahvittelua ja seurustelua varten. Askarteluhuone muuttui never grow up - baariksi ja meillä oli oma baariminna mukana. ;) Ystävä pyörähti aina välil tiskin takana, ei sen kummempaa. :) Päivällä lapsia kiinnosti miten voidaan esim limpparista tehdä kivannäköisiä juomia. Tietokonehuone varattiin musiikin soittamiseen, ja huone sai näin ollen olla omassa kuosissaan. Mitä nyt lisäilin parit ylimääräiset tuolit ja oransseja tekstiilejä. Keittiössä ja takkahuoneessa oli kaikki tarjottavat. Takkahuoneen puolella suolaisen puoli ja keittiössä makeat ja kaffittelut. Muutamia muita asioita oli myös mitä piti ottaa huomioon juhlia järjestäessä, yksi niistä oli majoituksen hommaaminen. Ystäviä tuli kuitenkin pitkin suomea, akselilta Oulu-Kajaani-Helsinki. Varasin erään aamiaismajoituksen kokonaisuudessaan johon matkalaiset saivat mennä yöksi. Helpotti huomattavasti matkalaisia ja järjestäjää. :)

Teemavärit taitaakin tulla selväksi tästä kuvasta.
Kaikki tarjoilupuoli on siis tehty itse.
Niinsanotun teeman pääaihe oli mielikuvitusmaa! Noh, sitähän mä elän. ;)

Kuva tarjoilupöydästä just hiukka ennen kun kaik syötiin pois. ;)
Tässäkin pientä viilausta vaille valmis suolaisen puolen buffa.
Olohuoneen lisäpöytä ja somisteet. Pääsiäistäkin hiukan mukana. Viirejä oli melkein jokaisessa huoneessa.
Niin aikuismaista, että oikeen itkettää!!! ;) Hihih.
Never grow up bar ja valotikut!! ;) Valotikkuja jaettiin vieraille keskiyön lähestyessä.Pöhkömarjoja!! Ihhihiii..

Olohuoneen kirjahylly muuttui karkkibuffaks ja lahjapöydäks. Kuvan oon tietty ottanu juhlien jälkeen,
että sain kaikki ihanat lahjatki mukaan. Mä en kestä, ihan huikee määrä kaikkee ihanaa. Mä en oo
ansainnut näitä!! Kiitos rakkaat. <3 
On näköjään somisteetki vähä sekaste, mut eihän se mielikuvitusmaassa niin haittaa. ;)
Iltakuva jäi ottamatta, mut miettikääs miltä näät valot näyttikään illalla. Aivan ihanat!!
*Valo somistevuokraamosta.
Tää tais olla taas miesten keskuudessa se paras juttu. Illalla paljuun oli tungosta.
*Palju St1:ltä.
 Punkkaritiput olivat löytäneet paikkansa illalla. ;)

Halusin kotiin erilaisia somisteita, jotta tila saataisiin näyttämään hiukan enemmän juhlapaikalta. Osan somisteista olen tietenkin askarrellut itse "teeman mukaan" ja osan olen lainannut Somistevuokraamosta. Mun mielestä tää oli tod.näppärää sillä jää pois se juhlien jälkeinen säilöminen tai edelleen myyminen. Pointsit myös toimitukselle, joka tapahtuu matkahuollon kautta. Somistevuokraamossa on aivan ihania juttuja ja iiiihan pikkasen tuotti ongelmia pysyä kohtuudessa. Oisin halunnu vaiks ja mitä!! ;) Iiiks. Somistevuokraamoon pääset kurkkaan tästä KLIK.

Teemasta vielä joka on siis varmaan kaikille teille hiukan epäselvä. Niin nimeni on Helinä (jos jollei on epäselvää seki) ja multa on aina pyydetty Helinä-keiju juhlia. Vikana on se etten ikinä oo tuntenu itteeni Helinä-keijuks. Enemmänki vähä hullunkuriseks, lapsenmieliseks ja pikkaasen pölijäks rokkitytöks, repaleisini siipineen. Niinpä päätin muokata asiaa niin et keijuteemaan tuotiin ripaus lisää mua, ei niin kaunista eikä siroa. Mielikuvitusta, huumoria, boheemia, punkkia, rokkia.. Vähä tätä kaikkee. Niistä synty sit mielikuvitusmaan älä koskaan kasva aikuseks bileet. Kyl juhlist keijuja löyty, mut pikkaasen punkahtavana versiona. Punk näkyi myös väreissä ja punkkaritipuissa joita oli pitkin taloa. Rokki löytyi mustasta väristä ja musiikista. Boheemius näkyi rentona meininkinä, yleisesti ja kodin sisustuksesta. Sisustuksesta jota löytyi entuudestaan, enkä näin ollen alkanut muokkaamaan kotini tyyliä enempää. Kaikkien yhteenlaskettu summa oli siis tätä, sitä miltä tääki täs ny näyttää ja siihen viel viiskyt huippua ystävää!! Kutsukortissa luki "Fuck this world. I'm going to wonderland!" Kutsut suurimmalle osalle lähetettiin tapahtuman merkeissä somessa ja kutsussa kävi selväksi mitä olen mieltä siitä että täytän pyöreitä. Kutsu oli kirjoitettu meijän murteella, tietty!!!!:D "Pyöreitä täälä täytetään, mutta kutsuki sen jo varmaan kertoo mitä siitä oikeesti oon mieltä. Voisin olla ilonen jos tulisit heittään mun kaa mäkeen noi pyöreet ja bilettään aamuyöhön asti. Bileet sitte pijetään mielikuvitusmaasa, et teretulemast messiin vaan kaikki kajonneet lapset! Mielikuvitusmaan löyvätte osoitteella 'toinen tähti oikeelta ja suoraan aamuun'. Täälä kaikki nelijä vuodenaikaa mahtuu yhteen vuorokauteen ja unohtamine on äärimmäise heleppoo (varsinki seuraavan päivän). Mikä-Mikä-Maasa ei kasveta isoksi eikä varsinkaa aikuseksi – eli kukkaa ei vanhene päivääkää. Mä siis suosittelen teille tulemista mun bileisii, eihä parempaa voi enää toivookkaa!! :) Rento meininkii jeee!!!!"

Täs ois viel mielikuvitusmaan menu:

Mielikuvitusmaan täytekakku
Piparminttu whoopies
Sitruunamango cupcakes
Pajunkissa persikkarahka

Sokeriöveri karkkibuffa

Älä koskaan kasva - voileipäkakku
Kasvisgratiini vie kielien mukanaan
Maukkaat pasteijat
Salaattia pitkin pöytää
Karjalanpiirakat

Patonkia
Nuotiomaggarat
Nipsut, napsut ja drinksut!

Jossain vaiheessa käskettiin haukkaamaan myös näkymätöntä herkkua! 

Kiitos kuuluu kaikille auttajille eli perheelle, ystäville ja kaikille teille jotka olitte jollain tapaa mukana!! Parasta kaikessa oli se että ystävät pääsivät niin sankoin joukoin paikalle. Koko pääsiäinen oli muutenkin yhtä juhlaa, sillä menussa olleet nuotiomaggarat paistettiin ison väen kesken vasta kokkoiltana!! No kaikenkaikkiaan huikee juhla ja pääsiäinen ja kaikki!!! Taisin olla juhlien jälkeen hiukan väsynyt, mutta pistän sen iän piikkiin. Oliko se kaheksan vee mitä täytinkään.. ;)

16 kommenttia:

 1. Aivan ihanat juhlat!!! ♥ Niin paljon huikeita yksityiskohtiakin!!! :) Ja niin huippu idea tuo baari!!! :) Varmasti aivan mahtava pääsiäisen aika :) Onnittelut pyöreistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni!!! <3 Tätä pääsiäisen aikaa muistellaan kyllä varmasti muutamien seuraavien pääsiäisten aikoihin. Oli hiukan erilainen kuin yleensä, mutta myös sitä tuttua ja turvallistakin. :)

   Poista
 2. O'ou! Voin vaan kuvitella (tai ehkä en sittenkään) mimmoset juhlat olivat. Tarjoilut ja järjestelyt olivat ainaki aivan upeat!! Ja tiedän osan sinun perheestä ja ystävistä, joten epäilen että vauhtia ja naurua piisasi :)
  Onnittelut vielä näin jälkikäteenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O'ou Pia, jooooh kyl mää kans luulen et vauhtia ja naurua piisasi juhlissa. Aika hyvin sä siis meidät tiiät. ;) Hihih. Mä tuunkin käymään sun tykönä mahd.pian.. Sä taijat tietääkki jo miks. :) Kiitos vielä kertaalleen.

   Seuraavien juhlien askartelutki taas jo alotettu.. Ei tuu tylsää kattos. :D

   Poista
 3. Wow mitkä bailut! Nostanpa hattua tuollaisten järkkäämisestä... Onnea 8-vuotiaalle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma. Mulla saattaa olla joskus tapana vähän innostua juhlien järkkäämisistä. ;) Kaheksan vuotias kiittää ja kumartaa!! :D

   Poista
 4. Kyllä taas sai vahvistusta se, mitä me ollaan Merkun kans useampaankin kertaan todettu. Kun Hexu jotain tekee, se tekee sen niiiin kunnolla. Huippujuhlat varmasti! Ja onnea rutkasti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän luulen että te Merkun kanssa ootte hiukan hassuja, kun tommosia luulette. :D Hihih. Oon kyl ilonen siitä että sain aikaan kotioloissa hiukan juhlamaisuutta ja et kaik mahtu mukaan. Kiitos oikein paljon Hannele!! ♥

   Poista
 5. mun satu ja kaksikymmentä-vuotis lahjanikin oli mukana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitihän niidenki päästä!! :D Hihih. Mie en muistanu et nuken nimi on satu..

   Poista
 6. Vastaukset
  1. :) No onhan nyt nukellakin nimi, vielä puuttuu vaatteet ja yksi kenkä.

   Poista
 7. ankan sain ammattikoulukaveriltani maijalta, olimme ainoat tytöt ele-puolella 1975-1977

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos Maijalle, sillä mulla on nyt yks hauskimmista rullaavista ankoista ikinä! :)

   Poista
  2. Teillä oli kyllä bileet! WoW! Ja mitkä tarjottavat! Na-mii!

   Poista
  3. Kiitos Jovelan Johanna!! <3 Tarjottavat olivat kaikki hiukan hullunkurisia sillä näkö ja maku eivät ns täsmänneet. Ei voinut olla pitämättä näppejä erossa tästäkään asiasta ja olla kehittelemättä jotain erilaista. Hihii

   Poista