keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Maalainen kaupungissa

Se päivä kun maalaistollo lähti kaupunkiin! :)
  Kahvitteli hän lempikahviloissaan.
Oli pyörtyä kaikesta kauneudesta.
 Löysi itselleen kaapin josta voi unelmoida jatkossa
 ja laukun joka toimisi hyvin matkalaukkunakin.
 Oli nokka kiinni kauppojen ihastuttavissa näyteikkunoissa.
 Leikki joulukuusten ympärillä niin että matkaseuralaisia ihan hävetti.
 Samoin kävi jokaisessa liukuportaassa. Notkui kaiteessa ja kysyi voidaanko kiertää uudestaan.
 Löysi gluteenittoman ravintolan ja toivoo niiden tulevan myös pohjoissuomeen. Toinen toive
olisi että pohjoissuomen ravintolat parantaisivat gluteenitonta ja laktoositonta tarjontaansa.
 Sekosi täysin värikkäässä kaupassa. Kaupan nimikin oli tosi kiva, mutta unohdin sen. :)
 Kävi sokaisemassa silmänsä kimalletta täynnä olevassa kaupassa
ja soitti soittorasioita mennen tullen ja palatessa.

etc. etc.

Kiitos ja anteeksi! Tulen toistekin! <3 :)

14 kommenttia:

 1. :D Onpas ollut kivan kuuloinen ja vauhdikas reissu! Ja paaaljon ihanaa nähtävää :) Mä niin näkisin tuon kaapin teidän sisustuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ainakin jos vertaa meidän kolmen pikkukaupan näyteikkunoihin.. :) Hihii. Harmi etten saanut myyjää taivuteltua kaapin suhteen, että se muuttaisi meille. Olisi se ehkä tieten ollut hiukan hankalaa kuljettaa junalla kotiin.

   Poista
 2. Kuulostipa mielettömän ihanalta reissulta!
  Ja gluteenittomat onneksi yleistyvät täyttä vauhtia!
  Meilläkin gluteeniton kirja tulossa joskus tällä vuosituhannella julkaisuun, kunhan nämä kolme teho-leidiä saavat sen kokoon! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun asian oikein ajattelee niin kaikesta saadaan ihanaa. Onneksi tosiaan gluteeniton ja laktoositon ruoka yleistyy koko ajan, on siinä onneksi jo tapahtunut jotain muutosta kun muistelee että mitähän ihmettä sitä edes söi melkein kymmenen vuotta sitten (riisikakkujako). :D Hih. Voi vitsit, mä voisin lähettää teille vähän pattereita jos se auttaisi siihen että saataisiin pian uusi gluteeniton kirja maailmalle. Se on varmasti magee, jos sinä kuulut mukaan tiimiin. Muistahan olla minuun sitten yhteydessä. <3

   Poista
 3. Voi sinä :) Juuri noin se meni kun oikein silmin sen näkee ja sen kaupan kadonnut nimi on Kellopeli Lifestyle Clinic :)

  Haliruts!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipäs kun sinä!! :D <3 Öhm. Miksi menit kertomaan sen kadonneen nimen, menin tietty heti etsintäkierrokselle ja löysin heidän verkkokaupan. Onneksi siellä ei ollut kaikkea mitä katsoin kaupalla (kuten esimerkiksi se lipasto mistä puhuin).

   Poista
 4. Se, että osaa innostua, on taito, jota kaikki ei osaa, vaikka kovasti haluaisivat. Siitä taidosta kannattaa olla aina kiitollinen ja pitää siitä kiinni!;)
  Vautsi mikä paikka tuossa edellisessä postauksessa, Antiikkimakasiini. Huh, huh!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenkä se sanonta menikään, välillä taidan innostua nollastasataan ja joskus se sitten katoaakin samaa vauhtia (hihih), mutta yritetään pitää siitä taidosta kiinni!! Kynsin ja hampain. :D

   Joooo se edellisen postauksen paikka on mun yks lemppareista. Serkkutyttöni tuli käymään etelästä tällä viikolla ja ensimmäinen kysymys oli että voitaisko käydä siellä makasiinissa. Asiakkaiden pyynnöstä se on kuulemma auki taas ensi viikonloppuna, ehkä siis laitamma töppöstä toisen eteen ja mennään fiilistelemään.

   Poista
 5. Ihana päivä!!! :) Mäkin tarviisin kyllä nollaus päivä isoon cityyn! :) Hei mikä tuo kimallekauppa oli? Näyttää aivan ihanalta!!! ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy yrittää aina välillä muistaa viettää niitä nollauspäiviäkin! :D Kimallekauppa oli nimeltään Lene Bjerre Concept Store. Siellä oli kaikkea kaunista, mutta en tohtinut ostaa esim soittorasiallisia lumihiutalepalloja tai maailman kauneimpia käpyjä, sillä olisin pian hajottanut ne junamatkalla kotiin! :)

   Poista
 6. Voi ei! Mitä ihania putiikkeja! ♥
  Juuri sellaisia, joiden tavaroita tekisi mieli päästä hypistelemään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kivaa välillä päästä täältä maalta kaupunkiin, tämmöisiin ihaniin putiikkeihin. Osa entuudestaan "tuttuja" putiikkeja joihin täytyy joka kerta päästä uudelleen. Onneksi myös joka kerta löytyy uusia liikkeitä joihin sitten menen varmasti seuraavallakin kerralla käymään. :)

   Poista