maanantai 25. maaliskuuta 2013

helmalakanan mennyt aika~
Eri näkökulmasta makuuhuonetta tiiraillessa huomasin kaamean rumuuden. Haha. Eiköhän nyt jo ois aika vaihtaa helmalakana uuteen malliin ja ehkä myös sängyn jalat. Sänky itsessään palvelee meitä hyvin vielä joten pienellä ehostuksella tästäkin "vääryydestä" päästäisiin. :D Kenties kaksi kulmalakanaa jenkkisänkyymme vois olla ihan jees. Olis simppeliä sekä värejä vaihtamalla sais aikaan taas erinäköistä huoneessa. Tää on taas niitä kuvia "elä stailaa huonetta". Vinkkejä otetaan vastaan hyvistä "kuminauhavirityksistä" jne. Näin vanerista tehdyn sängyn reunuksen, mutta ehken nyt lähe sinne asti ehostusta viemään. Lähdenkin miettimään asiaa yöks vällyjen väliin. Samalla voisin luopua flunssasta!!:)

2 kommenttia:

  1. Mä oon kokenu nuo tyttöjen sängyt niin murheenkryyneiksi just tuon paksun runkopatjan takia :( Essillä on onneksi ihan ok kangas siinä -tuotekehittely mennyt katos jo eteenpäin ;) mutta Eveliinan... Huh huh

    VastaaPoista
  2. Joo oonki ihastellu uusia sänkyjä ja niiden "kehitystä", ei enää rumia sängyn reunuksia. Kivat heille *heheh*. Mutta ei ole järkeä vielä alkaa ostamaan uutta sänkyä näön vuoksi, kun tämä yksilö palvelee hyvin edelleen.

    Täytyy vaan ny tutkailla asiaa. Jos ei muuten niin ompelukone kauniiseen käteen ja surrur. Öööh. :)

    VastaaPoista