tiistai 10. huhtikuuta 2018

Happy birthday to me

Kun ei ole kakkua, haukataan pala parhautta. Kevään lasta leikityttää. Seison lumikinosten päällä, näkemättä auringon takia mitään. Se ei haittaa, kaikki on paljon jännempää. Ihan kivaa vanhentua, silti pysyä nuorena. Yritetään aina muistaa tämä, sillä pötkii jo pitkälle.
Tämä mehtänpeikko jatkaa iloista päivää, lunkisti kotia siivoillen ja välillä ulkona kinosten päällä kiipeillen, niinhän mä tein aina lapsenakin. Minäkö muka aikuinen?! Hahhaa.

#synttärisankarialaulattaa

Ootta mielessä

7 kommenttia:

 1. Onea onea onea vaa, punaine tupa ja perunamaa. Ja jos ei pottumaata ni jonkinmoinen kasvatusloora ainakin ja jos ei punasta tupaa ni sit se purettu yhteinen ihastus tuosta naapuripitähän tienvarresta - näin jälkikäteen kun onnittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäkikäteen sopii paremmin kuin hyvin. Kiitos Keekis💛

   Hei, mitä jos otetaan kaikki, punainen tupa, pottumaa, kasvatusloora ja se naapuripitäjän purettu ihastus. Hihii. Hei, sain kuulla yks päivä täs, et meijän talo on alunperin ollut punainen. Hassua kun ei ole ennen tullut ilmi mistään.

   Hei, mitä tulevana kesänä sielä? Millon kansanmusiikkitanssit? Onko teitenkin just kun järkkään markkinoit tääl. Kääk. Olis kiva nähdä NYT JO!

   Poista
  2. Kansanmusiikkijuhlat siis :)

   Poista