perjantai 4. heinäkuuta 2014

3v My Little Pony -synttärit

Juhlimme pari viikkoa sitten meidän NaaNaan kolmevuotis synttäreitä. Tavalliseen tapaan, taas kehittelimme juhliin jonkun teeman. Tosin enää ei tarvitse teemaa miettiä suuremmin, sillä lapset osaavat heti vastata mitä teemaa ja miten. Noh, prinsessa ryttynen (hihih) oli päättänyt teemaksi My Little Ponyn. Nämät uudet ponit onki mulle hiukan tuntemattomampia, mut sama periaate kait kaikil poneil. Sen verran tiedän historiasta että meidän nuoruudessa ne oli niitä ensimmäisen sukupolven poneja, nykyään mennään varmaan kolmannessa polvessa. Yhdistäviä tekijöitä sukupolvenvaihdoksessa on ainakin takapuolessa oleva merkki - söpöysmerkki! Muistatteko? No okei, se niistä historioista sillä nyt eletään tätä sukupolvea ja tää mein NaaNaa ainakin tekee sen omalta osaltaan muistettavaks. Siitä ei epäilystäkään. Ihana rinsessa, joka päästelee kummallisia ääniä suustansa! Eikuu... <3
NaaNaa pähkäilee lahjan kokoa. <3 Ilmeiltään tullut sukuun.
Ihana My Little Pony kakku ja vielä ihanampi pulloposkipuhaltaja. :)Herkulliset tarjottavat oli taas systeri loihtinu. Minä taas laittelin poneja joka paikkaan kurkistelemaan.
My Little Pony -viiri. Meidän tekemät viirit kasvavat pituutta joka kerta, hassua.
Kohta mitta riittäisi varmaan kiertämään koko huushollin! :D
Synttärisankari juhlahattu päässänsä, ilmeisesti mielessä täti tättäräälle jotain jänskää.
Juhlissa oli testauksessa Somistevuokraamon kyläkaupan hyllykkö -lahjapöytänä. Toimi oikeen mainiosti, eivätkä kaikki lahjat olleet pitkin poikin lattioita ja heti hukassa (kuten tavallisesti). Hyllystä vieraatkin näkivät hyvin mitä rinsessa oli saanut lahjaksi, eikä näin ollen jäänyt ilman vastausta jos/kun lapset leikkivät omia leikkejään eikä tylsiin aikuisten kysymyksiin kerkeä vastaamaan. Hih. Iloa ja vauhtia synttäreillä taas riitti kun oltiin porukalla kasassa juhlimassa synttäreitä, mutta niinhän meillä taitaa muutenkin olla!! Metelistä ei puhuta sit olleskaan. :) Ihanat juhlat, kiitos taas!

Seuraaviin synttäreihin joudutaan odottamaan hetki. Sillä väliin juhlitaan muita juhlia, kuten esim nyt viikonloppuna rakkaan serkkutyttöni rippijuhlia!! <3 Eli ei muutako oikein kivaa viikonloppua kaikille ja toivotaan että nähtäisiin sitä luvattua aurinkoakin. :)

14 kommenttia:

 1. Aivan ihanat juhlat!!! ♥ ♥ Ja upea kakku!!! :) Mulla olis lapsena ehdottomasti ollut teemana my little ponyt, olin aivan huumassa niiden kanssa! :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku oli kyllä nätti ja tosi hyvääkin. Kuvaa katsoessa kakku näyttää melkein isommalta kuin synttärisankari. :D Muistelisin että siskoilla oli My Little Ponyja, mutta itse en omistanut yhtään tai ehkä yhden! Aika jännä, mut ehkä sain leikkiä siskon poneilla.

   Poista
 2. Voi miten suloiset koristelut ja nuo tarjottavat näyttää herkullisilta! :) Oot nähny paljon vaivaa! Laitatko erikseen postausta resepteistä? My Little Ponyja on nyt jo 4 sukupolvea, mikäli muistan oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina K. Sisko on itse leiponut tarjottavat, minä vain ehkä noolasin vieressä. :) Voin tietenkin kysyä siskolta ohjeita, josko joskus kerkeäisin niitä tänne kirjottelemaan. Tässäpä olisi hyvä syy herkutella, josko tekisi aivan erikseen uudet herkut joista tekisi postausta tänne! Ai hitsi, mullahan meni heti ihan väärin tieto, kiitos kun korjasit!

   Poista
 3. Mää selvästiki tilaan sut järkkäämään mun 30v-synttärit parin vuoden päästä... :D Näyttää niin ihanalta kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs laitettais.. My Little Poneja, Hello Kittyä, angry birdejä vai kenties halinalleja.. Hihiiiiiiiii :D

   Poista
  2. Hello Kitty kuulostais hyvältä... :D

   Poista
 4. Antoiko sankari lahjojen olla pöydällä?
  Ihanat juhlat, josko meilläkin ens kesänä MyLittlePony-synttärit! Hello Kitty meni tänäkin vuonna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme kyllä, suurinosa lahjoista pysyi pöydällä. Vaikka siitä välillä lähti osa leluista leikkeihin, niin niitä tuotiin myös takaisin leikin päädyttyä. Aika jänskä! Tää oliki hauska kokeilu joka osoittautu aika toimivaks, ainaski mun mielestä. Hello Kitty on kyl monen kestosuosikki!!! Sitä ei koskaan tiiä mitä ens vuonna, kentis maajussijuhlat tyttömäiseen tapaan?!? :D

   Poista
 5. no nyt meillä on toivottu my little pony-juhlia! Vaan on ollu hankala löytää rekvisiittaa.. kärkkäinen ei mitään, Keskiseltä löytyi sentään lautasliinoja, mukeja ja pöytäliina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin!! Ei mennyt siis kauaa että My Little -ponyt tuli suosioon. :) Voit käyttää myös samoja sävyjä, eihän niissä tarvitse välttämättä olla kuvia. Netistä löytyy kyllä aika paljon erilaisia tulostuskuvia ja askarrella niistä itse!! Viiri, kakkukoristeet: lollipopit, pillienkoristeet jne ollaan ainaski näis juhlis pikkukätösin tehty (ja tietty leipomukset). Askartelut vaatii vain hiukan aikaa, tulostinta, saksia ja liimaa.. :D Jos löytyy leluista My Little -ponyja niin otatte ne myös koristeluihin mukaan. Sitä paitsi siitä tulee varmasti mieluisa jo noillakin. Vaaleapunaiset ilmapallot vois muuten kans olla aika pop. ;)

   Poista
  2. Vaaleanpunaiset ilmapallot on hommattu . Olisin koristellut ne my little pony tarroilla, mutta nekin on kiven alla o.O
   Kiitos nettivinkistä!

   Poista
  3. My Little -pony tarroja voi tehdä itse niistä tulostuskuvista, tarvitset siihen tulostettavia tarra-arkkeja (hyödyllisiä myöhemminkin)!! Jos arkastelet muita koristeita esim näistä tavallisista tulostuskuvista niin ei ilmapallot tarvitse mielestäni enää ponien kuvia. :)

   Poista