tiistai 20. elokuuta 2013

uudet/väliaikaiset/pitkäkestoiset terassiportaat

Tänään aamuisella isäni tuli levittämään heille ylimääräiseksi jäänyttä nurmikon siementä meidän pihaan. Isän mukana oli kummitätini ja ajattelimme seurata työn edistystä terassilta. Olen itse astunut kesken jääneen porras askeleen yli nuin vain, mutta eihän se kummitädiltäni oikein onnistunut. Kaiken lisäksi nurmikko oli märkää ja kummitädilläni oli sandaalit jalassa joten toista kautta terassille menokaan ei oikein napannut. Kyllä maar tympäsi.. :o Onneksi vieressä oli pihakeinu johon kuitenkin pääsimme yhteistuumin istuskelemaan. Ainiin, paitsi itse seisoin aurinkovarjon kanssa kummitädin edessä, kun aurinko näytti taas mahtavat puolensa tänään. :) Jep, no siinäpä sitten hiukan suivaantuneena itselleni etten ole laudoista saanut aikaan porrasaskelmaa niin ei muutaku toimeen. Loppupelissä tein siinä sitten parikin porrasta ja vielä etupihan terassin ilmettäkin kohotin. Päätin että sillä mennään mitä on ja vähän kehittelin pihasta lisääkin. Terassin portaat maksoivat siis nolla euroa ja kyllä tällä kelpaa hetken, ellei pitempäänkin. Ainakin niin kauan että rahapussissa on kahisevaa kaksi kertaa suurempaan terassiin. Olipa se kyl kaameen näkönen, eipä tartte enää pitää silmiä kii tosta kulkiessa.. ;)

Ennen
 Kasvaako muilla kukkia terassinlautojen läpi? Meilläpä kasvo. Haha.
 Jälkeen

 Pari pussillista löyty autotallista vielä kiviä koloihin. huh.
 Vielä toinenkin porras
 Urakan jälkeen olikin kiva järkätä kummitytölle grillipileet!:)
Näytti olevan kivaa kun pääsi kiertämään terassia ilman hankaluuksia.

Helppo ja halpa porras. Eikä ukkokaa haukkunu huonoksi ideaksi. Heh.
Lisää tämmöisiä tarmonpuuskia.

4 kommenttia:

 1. Niin monessa asiassa tarvittaisiin näitä tarmonpuuskia :) hienot tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, monesti tarviis lisää tarmonpuuskia. Nyt pitäisi saada yksi tarmonpuuska lisää sillä meille on tulossa viikonlopuksi tuttavia majoittumaan ja petipaikkoja täytyisi tehdä. :) Kiitos, saas nähdä kuin kauan tämä väliaikais patentti pysyy. Kyllä siinä kelpaa kuitenkin kuljeskella hyvillä mielin. :)

   Poista
 2. Mistä nuo ihanat matot on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anonyymi. :) Tiimarista löysin matot. Ostin muistaakseni viime kesänä. En tiedä kuuluuko vielä valikoimaan, kannattaa käydä kuitenkin kurkkaamassa.

   Poista