sunnuntai 18. elokuuta 2013

Paremman puoliskon huonetta..
Johon minä olen tunkenut taas hiukan nokkaani. :D Olen yrittänyt (luvannut) pysytellä poissa tämän huoneen järjestyksen vaihdosta, siksi alunperinkin hommattiin niin pitkä työpöytä jota en pysty siirtämään. :) Eksyin kuitenkin tänne hiukan taas. Syksyn myötä kun koulut taas alkavat, ei tosin mulla vaikka oppi-into ei ole mihinkään kadonnut niin laitoin koulurepulle + kiikareille jne koukut kaapin kylkeen. Myös muutaman naulan naputtelin ja kirjahylly meni vaihtoon. Täällä huoneessa suurinosa ajasta on pelien pelaamista  ei mun sillä en osaa pelata ja asioiden tutkimista*. Onneksi pelikoteloita ei tule kotiin enään niin paljon kun kaikki ostetaan suoraan koneelle. 

*Asioiden tutkimista lyhyesti: biologiaa ja fysiikkaa + kouluasiat. Jotain jota en itse ymmärrä, mutta on kivaa kun toinen ymmärtää paljon.

Isompaa remonttiakin huone kaipaisi jonain päivänä, kuten katto ja lattiat. Kurkistin ostoyhteydessä pikkuisen nykyisen lattian alle ja muistan siellä olevan jonku hienon vanhan muovimaton. Ei varmaan sais jäädä meidän huusholliin vaikka se kui makee oiski. ;) Tekis hiukan mieli kurkistaa uudestaan.. Huoneen maalaus tehtiin niin ettei kattolistoja ole ollenkaan laitettu paikoilleen. Odottamaan sitä aikaa kun taas voitaisiin remontit aloittaa. Mieheni toive oli kerran että maalaisin seinälle jotain. Voisinkin kysäistä mihin peliin aihe tällä kertaa liittyisi, eihän sitä tiedä vaikka jotain kokeilisinkin maalailla.. Siskolle kerran piirsin hänen pelihahmostaan isomman kuvan.

No siinäpä taas lyhykäisyydessään meidän yksi käytetyimmistä huoneista. Poikamainenhan se, mutta olenkin antanut luvan sen pysyä semmoisena. Muutama pikkuripaus sisustajavaimokkeen hassuilua saattaa aina vilahtaa, tarkistuksena huomaako parempi puolisko vai ei. ;) Yritetään kuitenkin pysyä sillä linjalla että "oma nörttini" eli siis just toi parempi puolisko viihtyisi. Täytyyhän silläkin olla edes se yksi ns omahuone meidän talossa. heh.

Nyt jotain herkku iltapalaa taitaa tää tättärää vielä tarvia. Viikonlopun huikeet polttarit meinas hiukan väsyttää. Suht kiltisti oltiin, vaikka vähän oli epäilijöitä. Minullakaan ei ole kuin esimerkiksi kylkiluut mustelmilla jääkiekosta. :) Tää tais olla hiukkasen sekava kirjotus, ehkä syy tosiaan eilisissä menoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti