keskiviikko 21. elokuuta 2013

Koti mun makuun
Selailen usein myytäviä kohteita netistä. Nyt löytyi taas yksi koti Ruotsista jonka voisin ostaa, kalustettuna kiitos. :) Lisää kuvia kauniista kodista löydät täältä. Tuleeko teidän selattua uutisten sijaan jotain aivan muuta?

6 kommenttia:

 1. Kyllä vain tulee....
  Katson usein taloja/vanhoja tiloja Skånesta, siellä kun olen asustanut lapsuuden ja osittain teini-iän. Siellä olis kuule rannikolla upeita vanhoja 1800-luvun taloja............käys kurkkaamassa joskus! Sieltä mää hankin sen 2-asunnon, kunhan ensin voitan lotosta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne kun pääsisi kurkistaan ihan oikeasti. :) Sitten kun voitetaan lotosta, lähdetään ensin käymään lomalla Skånessa / Götanmaan alueella ja tutkitaan ostomahdollisuuksia.. :) hehe

   Poista
  2. Jep, näin tehdään. Muista pistää Lotto vetämään :)

   Poista
 2. Mulla ois noin valkoista muttei mitään selkeeää, vanhat ulos ja tilalle vanhaa...vanhaa ja yksinkertaista, mutta multakin puuttuu sitä ylimääräistä. Onhan mulla pari kokonaisuutta odottamassa grillikatoksessa kunnostamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sullakaan nyt täysin noin vaaleeta ole, muistithan että vasta maalattiin teidän olohuonetta ruskealla sävyllä. :) Oishan se makeeta saada välillä kaikki ulos ja jotain vanhaa kivaa tilalle. Ensin kun saataisiin muuten raivattua kaikki ylimääräinen johonkin, johonkin muualle ku mein autotalliin!:D

   Poista