keskiviikko 28. elokuuta 2013

Ai mitäkö tein viime syksynä

Lueskelin äsken Pikkutalon elämää blogia, jossa oltiin mietitty mitä viime vuonna tähän aikaan oikeasti oli tapahtunut. Pikkutalon Sanna myönsi ettei olisi muistanut ellei olisi katsonut blogista. No en kyllä muistanut minäkään, vaan katsoin blogista. Sitten piti aukaista viime vuoden valokuvat ja kurkkia vähän sieltäkin mitä kaikkea alku syksystä on tapahtunut. No niiin, mä olin sillonkin samaan aikaan flunssassa ja olin kuin olin kauden päättäjäisissä juhlimassa venetsialaisia. Tahtois nytki. Sitten olin näköjänsä pähkäillyt vasta valmistuneen kasvihuoneen sisustusta. Turhaaaan.. Samaisena 28. päivänä olin kuvannut äitiäni kun hän huurruutteli kylillä ruohonleikkurilla. En kyllä muista yhtään miksi, mutta kun on kyse hötskylän äidistä se ei ole mikään ihme. Haha. Nyt voin kirjoittaa ensi vuodeksi muistiin että tänään jouduin hakemaan antibiootti kuurin poskiontelon tulehdusta varten ja iltapäivällä pidimme hääpalaveri maratoonin. 'Me kakrut taidettiin kyl vaa illistellä' ku aikuset yritti puhua jotain ns järkeväää.. ;) köhköh. Tosin luulen etteivät aikuisetkaan olisivat olleet kovin järkeviä tossa tilanteessa ellen olisi kirjoittanut heille valmiiksi asioita paperille mitä pitää tehdä, kuka tekee ja mitä tekee (sinnepäin). Toivottavasti minusta oli hyötyä. Huomenna jatketaan maalaus ja askartelutöillä. Skarpit tytöt heittää maalauskamppeet niskaan ja alkaa maalaamaan kauniita (kierrätettyjä) tienvarsikylttejä.

Pst. kyseessä ei ole siis omat hääni, on vain ihanaa auttaa ystäviä.

Muistattekos te, mitä teitte viime vuonna tähän aikaan?

6 kommenttia:

 1. Minä muistan :D
  Tasan vuosi sitten ajelimme Helsingistä kotiinpäin. Olimme tulleet just etelästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ihme, sä kyl muistat noi ulkomaanmatkat ja auringon. Nyt ajoitte Helsingistä kotiin päin viikko aikaisemmin?:D

   Poista
 2. Höttis! Sä nappasit kiinni mun juttuun ;) Hurjan kivaa !
  Itse asiassa mä muistan käyneeni sun blogissa tähän aikaan tosi usein, kadehtimassa jo valmista kasvihuonetta :)

  Hyvää alkavaa syksyä tällekin vuodelle!
  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se olikin hurjan kivaa. :) Mä muistan myös seuranneenni teidän kasvihuoneen valmistumista innoissani. Samoin teille mukavaa alkavaa syksyä (vai alkusyksyä).

   Poista
 3. No en :D Piti munkin urkkia mitä tuli tehtyä. Näköjään kierreltiin paljon kirppiksillä, innostuin vanhoista vuosikertalehdistä ja tuunattiin vaatekaapista ruokakaappi, eli pantry.

  Eipä olisi uskonut silloin, että vuoden päästä, nyt, mittaillaan ruokakaapille paikkaa Jovelassa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tosiaan, vielä vuosi sitten ette tienneet ihanasta Jovelasta. :) Huippua.

   Huomasin että sinäkin olit sairastunut. Paranemisia ja nauttikaa nyt (kun on ns pakko vain olla) vaikka kynttilöistä ja pimenevien iltojen tunnelmasta. Viltit niskaan ja lämmintä juomaa kuppiin.. :)

   Poista