torstai 1. elokuuta 2013

Asuntomessu visiitillä, ruokailua..

Hitaasti mutta varmasti tulee näitä asuntomessu kuvia blogiin. :) Otetaan käsittelyyn muutama keittiö ja ruokailutila. Tällä kertaa täytyy myöntää että asuntomessujen keittiöt jätti vähän kylmäks, samanlaisia peruskeittiöitä. Ehkä olikin tarkoitus. Mä ehkä odotin jotain erilaista, uutta ja inspiroivaa, ehkäpä niitä piilotettuja keittiöitä jne. Aina ei saa mitä haluaa. Hienoja ne oli, että ei valittamaan. Kelpais moni mullekki!!! :)

Lapplin Lumo, Solid Furniture.

Taloautomaatio.fi. Keittiö oli Puustelli Keittiöt (jota en kuvannut). :o

Durofix Kototalo, RP-Keittiö.
 

Kastellin Plazia 140, Puustelli Keittiöt.

Kimara Aurinkorinne, Domus.


Muistatteko, ei ole kauaa kun viimeksi kuvasin kyseisen pöydän.

Helmitalo Onnenhelmi, PM-kaluste. Huom valaisimet. :)

Käpylä 163, Keittiömaailma, Parma-keittiöt.

Maja, A la Carte -keittiöt, Keittiömaailma. Valaisimet Lundia.

Kiettiöt kuitenkin tuntui kiinnostavan, sillä niitä ei meinannut päästä kyseisenä päivänä edes kuvaamaan. Omia henk.koht suosikkeja tais olla Majan, Jämerä-Sisun, Lapplin Lumon ja Kimara Aurinkorinteen keittiöt. Ihan kaikkia en kerennyt edes näkemään, esim harmillisesti Kivenherra jäi. Mitäs tunteita keittiöt herätti teissä?! :)

6 kommenttia:

 1. Oikeastaan Kimara Aurinkorinne, Domuksen keittiö on ainoa, jonka huolisin. :)

  Muut eivät oikein olleet minun makuuni. Lankkupöytä on hieno, mutta tuo sinun aiemmin kuvaamasi on hienompi versio ja sellaisen huolisin. :)

  VastaaPoista
 2. Sari nyt ollaan kyllä samalla linjalla.. Pidin monesta keittiöstä mutta en varmaan kovin montaa muuta huolisi kotiini (ainakaan nyt) kun tuon Domuksen keittiön. Jos jotain muuta ottaisin, menisi koko koti pintoineen remppaan. :D Heh.

  Katson yleensä niin että onko siinä jotain mielenkiintoista, enkä niinkään että sopisiko se minulle. :)

  VastaaPoista
 3. Toi massiivinen, rosoinen ruokapöytä on kyllä aivan upea!! Tahtoo, tahtoo sellaisen :D

  VastaaPoista
 4. Kaline, joo se on kyllä hieno pöytä. Sopisi muuten teille aika hyvin. Kyseinen pöytä taitaa löytyä luostaripöydän nimellä, tiikkipöytä tms. Harmaan sävyisenä saattaisi löytyä esim poppelipöytänä. Siitä vain tutkimaan asiaa. Hintaakin saattaa hiukan olla.. :) hihh*

  VastaaPoista
 5. Luulen kans, että se pöydän hinta saattaa ehkä hieman vielä jarrutella noita mun ostohaluja :D mutta kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Ollos hyvä. Annan myös uuden vinkin: tehkää itse. :)

  VastaaPoista