sunnuntai 25. elokuuta 2013

mein viikonloppua

Ostin krysanteemeja ja heti seuraavana yönä oli ekat yöpakkaset. Mä sanoin että kun sen teen, alkaa syksy. iiik.

Bongattua: mitä, miksi kukaan ei kertonut aikasemmin.. Ensi kesänä korjataan tilanne. ;) Hihih
Kalajoki Nice Run & KP24 tapahtuma. Tanner tömisi ja hiekka pöllysi. Kaikilla tais olla kivaa. 
En vielä tiedä kuinka paljon tapahtumaan osallistui väkeä, mutta paljolta se näytti. Hyvä hyvä.

 Tässä vaiheessa teimme kuvauspaikan vaihdon, osittain siksi että teki mieli käydä kurkkaamassa meneekö reitti loma-asuntomessualueen läpi. Eivät menneet, mutta vierestä meni. Olisipa se ollutkin hauska idea. Vilautan teille siis hiukan rakenteilla olevaa loma-asuntomessu aluetta. Tulee seurattua tilannetta aika tarkoin, ehkä siksi että messut kiinnostaa tai ehkä siksi että se on niin hyvin lähellä. Olenkin ollut kuuntelemassa alkusta alkaen (ja mielenkiinnosta) kaikenmaailman infotilaisuuksia .. :) Haha hölmöminä.
  Mein ilonen päivänsäde. Ravintola ruokailun jälkeen jaksoi kiipeillä portaita hymyssäsuin.

Meillä oli viikonloppuna myös niitä kivoja matkalaisia. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa ja tutustua uusiin ihmisiin. Kaikkea hekin joutuivat ns kestämään sillä tämä Hötskylän pariskunta on potenut armotonta flunssaa (ja vaihtelevaa kuumetta) koko viikonlopun. No olihan se arvattavissa, sillä kaikki muut meistä on jo tämän taudin sairastanut. Harvoin näin yhtä aikaa edes sairastetaan. Minä en vielä eilen päivällä tiennyt olevani kuumeessa ja olin muiden matkassa (flunssasta huolimatta) ravintolassa syömässä. Juhlittiin mun rakasta kummitätiä. :D

Jos tekstistä löytyy epäymmärrettäviä lauseita tai kirjoitusvirheitä, pistän sen kuumeilun piikkiin!:D Mä meen nyt sohvanpohjalle syömään mustikka-vadelma-mansikka rahkaa. Oikein kivaa sunnuntain jatkoa teil kaikil!!!

7 kommenttia:

 1. Siis pakkastako? Oikeesti...huh. Meillä kun on tottunut täällä sihne, että syksy on pitkälle lämmin, niin ajatus pakkasesta on kyllä ihan utopistinen. Krysanteemit on täälläkin ostettu tosin nuppuset vielä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aina ollut periaate että kun ostan krysanteemeja niin syksy alkaa ja tosiaan näin kävi nytkin. Perjantai päivänä ostin ja pe-la välisenä yönä oli ensimmäisen kerran yöpakkasia. Täytyy kait siis jo totutella ajatukseen että nyt ollaan menossa kohti syksyä. Ensimmäisen kerran olisi pitänyt jo haravoidakin. Mutta ei se mitään, pidän jokaisesta vuodenajasta ja syksyllä on ihanaa kun on vielä lämpimiä sekä pimeitä iltoja.

   Poista
 2. Meillä on kuulemma loma-asuntomessualueella joku projekti, aika huippua! :)
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mie tiedän!!:) Se on kyl tosi hieno juttu. Toivottavasti nyt koko koulu pääsee mukaan tähän kyseiseen projektiin. Kohteen nimi taisi olla Raikas, ellen väärin muista?:) Kivaa sunnuntaita myös teille.

   Poista
 3. Paranemisia! Täälläkin podetaan samaa tautia, tosin itse oon vielä säästynyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Marika vältyt taudilta ja kiitos toivotuksista. Alkaahan tämä jo hiukan huvittaa kun kaksi aikuista on ns petipotilaana ja aivastelee kilpaa.

   Poista