keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Eteinen talvikuntoon ja hullu lupaus..

Eilen meillä vietettiin talon kolmivuotispäivää. Kolme vuotta siitä kun ensimmäisen kerran asteltiin kotiin ja ihmeteltiin tulevaa. Samaisena päivänä alkoi myös kaamee remontti tohina.. Eilen aamulla tulikin sellainen fiilis että nyt täytyy asioille tehdä jotain ja siitä se lähti taas. Blogeissa on kiertänyt uusi kuvakulma haaste sekä joku jossa esitellään taloa vähän laajemmin huone kerrallaan. Mitäpä jos minäkin kokeilisin ryhtyä näihin haasteisiin omalla tavallani ja esitellä teille ainakin joka toinen päivä yhden huoneen. Näin saisin myös puhtia ja pontta itseeni että jotain suurempaa saisin aikaiseksi. Hulluhan mä kyl oon ku tämmösiä lupaan, kun tiedossa on jo pihatalkoita ja reissuakin.. :D Ensimmäisenä esittelyyn pääsi muutoksen kokenut eteinen. Meidän etuovea harvoin kukaan käyttää, joten ajattelin mitäpä tuota turhaan päästää lämpöä harakoille. Eipä aikaakaan kun kiinnitin uuden (vanhan) verhotangon oven yläpuolelle ja ompelin yhteneväiset verhot eteiseen (vanhasta kankaasta). Vedonestoverhoista sain idean Jovelan talopäiväkirjan huipulta Johannalta KLIK. Kesävaatteet ja kengät karsein pois ja vanhat kulahtaneet kengät sai lähtöpassit. Kolmivuotis juhlat kuitenkin jäi juhlimatta, sillä eilinen päivä oli täynnä aikamoisia yllätyksiä ja meininkiä täynnä olevia olevia menoja. Ehkä paistamme viikonloppuna juhlamakkarat avogrillissä. Hihih. :) Tästä näette vielä miltä eteinen on näyttänyt alunperin KLIK.

Eteinen ennen (vielä eilen).
 
Ja eteinen jälkeen.
 Nyt voinee pitää väliovea auki, eikä sähkötaulukaan pistä niin silmään.
Muutako kaapista päin katsottuna. ;)
 Kun ei omista lämmintä varastotilaa niin kaikelle säilytykselle
pitää vähän kehitellä jotain jäynää. Verhon takana naulakkotilaa
ja vielä lisähyllytilaa. Pst, ylähyllyillä aikamoinen mattokomppania.
Tämä rullilla oleva hyllykkö on alunperin kaupan esittelyhylly.
Muistelisin että siinä oli astioita silloin. Nyt siinä(kin) on kenkiä.
 Näiden kuvien myötä suljemme verhot ja avaamme ne
vain omaksi iloksemme (tarpeeksemme). :D

Sain seinän näyttämään kuperalta?:D Hmmm.

Siinäpä oli mein pieni mutta pippurinen eteinen.
 Suaas nähä paleleeko mun varpaita enää. :) 

Kiinnostaisko teitä nähdä näitä kodin muutosleikkejä? Kodin pientä stailausta..

Aaak, huomenna silmälääkärille. Meinasi toi parempi puolisko että
se on se ikä sullaki joka teettää et pittää silimälasikki hommata. Hei kamoon. ;)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti Minna. Joo, entistä eteistä kauniine persikan värisine raitoineen ja kukkineen ei kyllä kauheesti ole ikävä. ;)

   Poista
 2. Eteisestä tuli hiaano. Mää ainaki haluan nähä kaikki huoneet! Onnittelut 3-vuotistaipaleesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ainaki lämmittää mieltä (ja kehoa) hetkellisesti. Se kangas pääs käyttöön mitä oli eniten tällä hetkellä kaapissa metritavarana. :) Kaikki huoneet, voi mitä meninkään lupaamaan.. Kiitos Pia. Pitäis tulla morjestaas taas joku päivä.

   Poista
 3. Kyllä kiinnostaa ja onnittelut 3v omakodista :)

  Ai se oli tuo vedonestoverhojuttu! Hienoa! Toivottavasti toimii hyvin :) Mä jätin sen Jovelan verhon hieman ylipitkäksi, kun ajatteli tehdä alas riisitäytteisen käänteen, joka pitäisi verhon paikoillaan hyvin. Saa nähdä miten se sitten toimii, saati saanko aikaiseksi moisen viimeistelyn ylipäätään tehdä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän parhaani kodin esittelyssä (iik) ja kiitos onnitteluista.

   Toivotaan että siitä on hiukan apua (saattaa toki olla että mielellisesti enemmän). Tässä nyt tutkinnassa samainen asia, että jätänkö verhon hiukan pitkäksi että sinne voisi laittaa jotain painoja. Sen näkee ensimmäisen kunnon pakkasyön jälkeen. Verhon ylälaitaan jätin "hengittämisaukon" jottei ovi huurtuisi jne.. :)

   Kyl kuule sain taas pontta tästä tekeleestä!! Hehe. Seuraavan huoneen kimppuunn...

   Poista