maanantai 18. maaliskuuta 2013

vähämutrumaanantai~

Taisin tässä hetki sitten teille kirjoitella että harvoin murisen / narisen blogissa, nyt aijon niin tehdä. Ihan vähän vain.. Nimittäin tää maanantai ei ollu tosiaan mua varten. Näyttö asioita olen hoitanut hienosti ja jotain kökköäkin siis pitää päivään mahtua. Yksi ja mutruin asia oli se ku huomasin illalla kamerani olevan hajalla. Zoomissa hirveä lommo/kuoppa/hymykuoppa.. Eikä kamerani näin ollen enää kuvaa, ainakaan oikean muotoisia kuvia. Äääh. Kaivoin vanhan kameran esille. Se on vanha, äidinkin vanha!!:) Tässä nyt mietin että onko mitään järkeä lähteä muutaman sadan euron kameraa viemään huoltoon, vaikka takuuta olisikin jäljellä (en ole varma). Oletettavasti omavastuu on puolet kameran hinnasta. Nii ja ekkuna ku aukasin ton facen niin ensimmäisenä tuli vastaan ilmoitus "sisustusbloggaajille valokuvauskurssi". Yhyhyyy, silkkaa kiusausta. :) Nyt voisinkin vastaanottaa sitte huippu hyviä vinkkejä uutta kameraa varten. Eli haluaisinkin kuulla teidän mielipiteet hyvistä kameroista, normi (hyvästä) pokkarista sekärkkäreistä. Kokemuksia jne?!?:) Olisin kiitollinen avustanne. Voin sitten kauniisti kiittää ja kumartaa jos haluatte / vihtittä auttaa höttiäistä hädässä. :D  Loppuun hyvä vitsi - parempaa alkanutta viikkoa kaikille. hehehee*:)

 
En lopettanukkaa viel. Kokeilun kohteeks joutu Grey & White putiikista ostamani Little Geometry tyyny, ikeasta ostetut lappljung fågel tyyny sekä nipistinkohdevalaisimet (yövaloiksi). Ainii mä löysin sattumalta viikonlopun reissulla, Haaparannasta Home Nord liikkeen. Seisoin hiljaa ja ihastelin (myyjäkin varmaan mietti että mikähän totaki vaivaa). Olin vain niin haltioissani siitä jo että se oli niin lähellä mein normi kulkureittiä!!:)

3 kommenttia:

 1. Kannattaa se kysästä siitä kamerasta jos takuuta on jäljellä että paljon korjaus mahdollisesti maksais.

  VastaaPoista
 2. Kamera-asiassa ei minusta ole hyödyksi, mutta paijaan näin henkisesti harmia pois ;)

  Harmi juttu :(

  VastaaPoista
 3. Joo olen menossa. Helmikuussa tuli kyllä vuosi täyteen ostosta. Harmi. Mutta en satavarmaksi muista olikko siinä vuosi takuuta vai kuin vai oliko ollenkaan.. :D Heh höööh

  Mä eksyin jo ihastelemaan (taas) järkkäreitä. Tarviis kyl oikeesti. Monestaki syystä(haha) esim. harjottelussa tarviin hyvää kameraa, kohteiden kuvausta jne.. Ja selityksen mestari keksi taas hyviä selityksiä montaaaa. :)

  Kiitti Jovelan Johanna, henkinen harmitus ainakin väliaikaisesti poistettu. :DDD

  Tein jo "myyntilistaa" mitä minulle ylimääräistä lähtisin myymään että saisin aina vaan paremman kameran itselleni. Opiskelijabudjetti ku on, öh mitä on. :)

  VastaaPoista