keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

vinksin vonksin~

Nythän on käynyt niin että askarteluhuoneeni taitaa olla tosiaan "vähän" vinksin vonksin. Miks näin.. Siks ku viiihdoin mulle luvattiin että kylpyhuoneen pieni ehostus remontti aloitetaan ja askarteluhuoneen pöytätaso siirtyy siis kylpyhuoneeseen. Kävin nimittäin keittiöliikkeessä kysymässä maanantaina että kuinka paljon maksaisi jos kävisin sahauttamassa kylpyhuoneeseen menevän pöytälevyn. Puhuin siitä kotosalla että näin tein ja ajattelin sitten itse asentaa levyn paikalleen, ensin tietty purkaa vanhat kalusteet pois. Niiiin kylläpä tuli tuulta purjeisiin. Torstaina meille siis pitäisi tulla työkalut, sirkkelit ja työmiehet paikalle ja näin ollen pöytälevy joka ahdistaa (on ollut sisätiloissa ettei mene kieroon) lähtee nyt vekeen ja saan järjestää askrasteluhuoneen uudelleen. Viimeisen kuvan pienen lipaston ostin muutama viikko sitten nettikirppikseltä (thänx Ulla). Sen kaveriks minulla on aikaisemmin ostettuna vanha arkistointikaappi (piilossa mieheltä). Nämä meinaan laittaa käyttökuntoon ja näin ollen askarteluhuonekin saa täysin uuden ilmeen. Askarteluhuoneesta lähti jo aikaisemmin tällä viikolla yksi entisöimäni kapiokirstu ja "bensapumppu" uuteen kotiin. Valkoinen rullilla oleva lipasto lähtee äidille ja vielä vanhalle kirjahyllylle sekä koulun maalausprojektille ajattelin kehitellä uuden kodin jostain. Tapettivihkoja, parketin- ja laminaatin palasiakin täältä näkyy löytyvän aikalailla..
Tätä ehostusta on odotettu. Saa monta huonetta kerralla kuntoon.

10 kommenttia:

 1. Sielläpä on pistetty hösseliksi! Olisipa oma askarteluhuone! Työhuone on ja ihan kunnollisen kokoinen työpöytäsaareke, mutta jostain kummasta syystä nysvään kuitenkin ruookapöydän äärellä puuhieni kanssa.

  Kuvissa näkyy hillitty ja kaunis tila. Lisää kuvia vaan!

  VastaaPoista
 2. Toivotaan että tänään alkaa tapahtuuuuun... :D Hih, mun mielestä tuolla on nyt kaukana kauniista.. ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Hannele. Remppa vaan siirty. Tietty ku niin innokkaana ootin. Remppamiehet sairaana. :/ höhlä.

  VastaaPoista
 4. Hyvää naistenpäivää tänne :) Mulla ei ollut hajuakaan koko päivästä ennen kun kävit toivottelemassa sellaista. Joulun muistin olevan kohdalla kun se tuli, mutta nämä tällaiset tuppaa menemään ohi huomamatta ollenkaan ;)

  VastaaPoista
 5. Yritän muistaa muistuttaa sua kivoista jutuista jatkossaki. :D Hihii*

  VastaaPoista
 6. Ihanat verhot! Onpa kiva blogi sulla! Ihastuin myös tuohon pöytälamppuun. :)

  VastaaPoista
 7. Minä täällä siis höpisin kirjoitusvirheineni... :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos Saija ja kiva ku kävit morjestaan. Kirjoitusvirheet ovat sallittu blogissani... ;D Hih*

  VastaaPoista