sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Liikkeellä luonnonhelmassa

Tämän päiväinen valokuvaustuokio oli yllättäen taas luonnossa. Pääsin myös kurkistamaan muutamaan todella omalaatuiseen ja kauniiseen pihapiiriin. Valokuvia tuli otettua paljon, mutta lajittelin kuvia tänään värien mukaan. Esittelen  niitä teille siis useampaan otteeseen. Nauttikaa maalaismaisemasta.. Mietin aina jokaista kuvaa ottaessa minkähänlainen tarina paikassa on ollut.

Kuvaaja sekoili itse, kenties ja kuvat päivittyivät otetuksi yhdeksäs neljättä kaksituhattakolmetoista!:) 

Kyllä taas mieli lepää valokuvauksen jälkeen. Huominen päivä vielä minilomaa. Kivaa.

10 kommenttia:

 1. Nyt en osaa kuin suuntaa vain veikata noista kuvista.. :)

  VastaaPoista
 2. Meinasinkin että tais tulla kyllä vähän vaikeita kuvia. Vinkkiä voisin antaa joihinkin kuviin sen verran että meinasin ostaa sieltä ladan kymmenisen vuotta sitten!!:) Loput kuvat samaiselta kylältä. Eiiiii, tää oli liian helppo.

  VastaaPoista
 3. Hmm.. mulla tuli nuista kuvista mieleen paikka, jossa isän työkaveri asui...??
  On kyllä todella hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 4. Oho! Olipa tosi kivoja kuvia ja arvoituksellisia paikkoja! Sijaitsevatko kaikki kuvien talot lähekkäin vai jouduitko paljonkin tekemään matkaa? Hullua, että taloihin on jäänyt verhoja paikalleen ja puuvarasto on ladattu täyteen.. Todella kyllä rupeaa mielikuvitus laukkaamaan :)

  VastaaPoista
 5. Näin meillä maalla kaikki sijaitsevat niinsanotusti lähellä, mutta silti niin kaukana.. :) Nämä kuvat oli kuitenkin otettu sanottaisko noin 10km säteellä. Ei varmaan niinkään paljon, mutta aikaa kuluu enemmän pieniä teitä ajellessa ja kävellessä. Osa oli minullekin ihan uusia, kun täältäkin löytyy pikkuteitä joita en muka ole kolunnut vielä kohta kolmessakymmenessä vuodessa. :) hih*

  Piipa osuit oikeaan. Osa kuvista on otettu sieltä. Ethän vain saanut vinkkiä mieheltäsi joka näki kuvat heti kuvausretkeltä palattua.. :)))

  Se piti vielä sanoa että osa ladoista ja taloista oli vielä käytössä. Ihan kaikkia en itsekään tiennyt oliko kyseellä ihan jokapäiväinen asumus vai kesämökki.

  Jututimme vanhaa rouvaa joka antoi luvan kuvata pihamaastossa. Hän piti tarinastani kun kerroin juoneeni veikon työpaikalla koulun jälkeen tai liikuntatunnilla aina limpparia. Isi maksoin limukat. ;) Kerroin myös vanhasta ladasta, jonka yritin ostaa kauan kauan sitten. Siellä sekin vielä tönötti.

  Alma päivän väriki olikin kaunis harmaa.

  VastaaPoista
 6. Siitäpä tuli kunnon stoori. :D

  Kuvien tarkoitus olikin saada mielikuvitus liikkeelle. Pieniä arvoituksiakin aina tarvitaan. :)

  VastaaPoista
 7. Rouva Hyrskyn Myrskyn9. huhtikuuta 2012 klo 9.25

  Kyllä taas olet saanut kauniita kuvia, näistä huokuaa rauha,ja tosiaan ne tarinat.. pistäpä tämän päivän erikoinen talo viereen, ei taatusti ainakaan minun mieleni rauhaa saa!

  VastaaPoista
 8. En saanut.. :) Just näytin kuvat H:lle, ja sanoin, et mulle tuli ko. paikka mieleen. Sit myönsi, et on jo kuvat nähny, ja et osuin oikeaan. Aika hyvä minä! :D

  VastaaPoista
 9. Kiitos Rouva Hyrskyn Myrskyn. Luulen tosiaan ettei nykyaikaisen talon valokuva nyt saisi paljon tunteita aikaiseksi. :)

  Hyvä Piipa!!!:D

  VastaaPoista