maanantai 25. maaliskuuta 2013

kevät toi kevät toi~

Ei vielä mitään! höh. Viikonloppuna tosin taas tapahtui kaikkea kivaa (flunssasta huolimatta). Päällimmäisenä jäi mieleen ♥SYSTERIN synttärit ONNEA vielä kerran. Kiitos kakku-övereistä. Kuvia ei tullut nappastua sieltä, niinkö ei myöskään lauantai iltana SerkkuUssun ja hänen ukkelinsa kihlajais /tupaantuliais juhlistakaan (mikä mua vaivaa). Kiitokset hauskoista juhlista myös teil. Meillä taas eletään aikaa kun jokaisena viikonloppuna on juhlat ellei kahdetkin. Kyl taas kelpaa herkutella, eikä haittaa yhtään.


Lähestyvää kevättä odotan intopiukeena. Haha. Joka päivä tarkistus onko pihalla jotain tapahtunut. Tänä aamuna kiipesin pihan korkeimmalle kukkulalle (joka sijaitsee tänä keväänä meidän terassilla) ja kuikuilin pihaa korkeuksista. Kasvihuone näyttää pikkuruiselle. Kestää kyl kauan et tää lumimäärä sulaa pihasta. 

 
Mutta ei anneta sen lannistaaa... Nyt on pääsiäisviikko ja se tietää aina väistämättäkin kevään tuloa. Jipikaijee. Rairuohot kylvämättä, mutta ostin helmililjan. Eikös se ole melkein sama asia. hih* :D Pitäisi vielä kehitellä tulevan viikonlopun trulleille jotain kivaa. Meillä ne kun kiertää vasta nyt. Monessa paikkaa, varmaan kaikkialla muualla jo edeltävänä viikonloppuna. Keittiö muutes sai tänään uutta ilmettä (kuvaa tulee). Kivaa ku kerkee vähä kotonaki järkkäillä, sillä huomenna taas yhteen monesta näyttökohteesta. Joko sipulikukat = kevät näyttää elämisen merkkejä (voi ku jo meilläki). Mukavaa pääsiäisviikkoa teil!:)

Ei taas päätä, ei häntää täs jutus!

4 kommenttia:

 1. Kyllä kevään saapumisen nyt mun mielestä huomaa jo hyvin, vaikka lämpötila painuukin pakkasen puolelle joka päivä. Aurinko jaksaa jo lämmittää, linnut laulaa puolen päivää ja hanget painuvat. Aurinkoisilla tienlaidoilla lumi on jo kadonnut ja ne isot kinoksetkin kraateroituvat sulavan lumen veden painosta.

  Miten sopivilla sanoilla aloititkaan postauksen. Kevät tuo meille muurarin, maalarin, hanslankarin ja itse voin tarvittaessa olla se rannalla rötköttävä hamppari ;D

  VastaaPoista
 2. Mä vaan taas muistan alottaneeni liian aikaisin keväästä puhua puluputtamisen. Kenties tammikuun lopusta jo ku kuulin oletettavasti ekka pikkulinnun. Niin odottaminen tuntuu liian pitkältä. :D Sitte se tullee niin yllättäen ettei edes huomaaa... Hihii*

  Hamppari. :DDDDDDD

  Mut joo, mä oon aina yhtä innokkaasti odottamassa, jokaikistä vuoden vaihdetta. Kaikista niistä ku tykkään hirmusesti. Jokaises jotai tosi kivaa.

  VastaaPoista
 3. Kyllä se kevät tulee, vaikkei näiltä pakkasilta uskoisi. Päivät on kuitenkin aurinkoisia ja lämpimiä;) Mukavaa pääsiäisen odottelua!

  VastaaPoista
 4. Totta Hyvä Mieli. Kyl se sieltä tulla tupsahtaa. :) Mukavaa pääsiäisen aikaa myös sinulle.

  VastaaPoista