lauantai 9. maaliskuuta 2013

Belegwen giveaway & naistenpäivä~

Nail Art be Belegwen blogissa kiva giveaway. Käykäähän kurkistamassa Belegwenin hienoja lakkauksia!

 

Tuotteet Adenina-verkkokaupasta. Adeninassa muutes naistenpäivän kunniaksi erä A Englandin lakkoja 10% alennuksella ja tarjous on voimassa 15.3.2013 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää... Voi jee. :)

Naistenpäivästä sen verta viel, et olihan ns. yllätys kun mieheni kysyi että lähdetäänkö ravintolaan syömään. En tiedä oliko hän ajatellut alunperin että lähdetään kahdestaan, mutta näin sen asian ainakin itse käänsin. ;) Kävimme yhdessä syömässä jonka jälkeen 'tosi romanttisesti' käytiin juuri ennen kaupan kiinnimenoa ostamassa jäätelöpaketti ja äkkiä kotiin syömään jälkkäriks jäätelöö. No kyllähän tuommoinen aina kelpaa, varsinkin jos sen vielä ajattelee että mies on vartavasten suunnitellut naistenpäivän kunniaksi hiukan hemmottelua. Tosin vähän epäilen, mutta.. :) Kiva naistenpäivä takana, toivottavasti myös teilläkin. Aurinkoa viikonloppuun teil huippu tyypeil.

2 kommenttia:

  1. kävin kaupassa ja kiva lakka on kynsillä

    VastaaPoista
  2. Minullakin on Adeninasta ostettua lakkaa kynsissä nyt. Seuraavaks voinki kokeilla noit Belegwenin lakkoja, kun arpaonni suosiii.. HEEEEH, ei vaiskaa. :D

    VastaaPoista