lauantai 9. maaliskuuta 2013

kylpyhuoneen piirustukset~

Intoilin alkuviikosta kylpyhuoneen pienestä ehostuksesta. Kuinka ollakkaan, kun iloitsee jostain niin eihän se sitten mene niinku pitäisi. Remonttimies sairaana edelleen (pikaista paranemista sinulle). Mutta minä sinnikkäästi odotan ensi viikkoon, sitten teen remontin itse. *Ohhoh* ehken kuitenkaan. Piirsin odotellessa remppamiehelle detaljit jotta voivat siitä sitten katsoa mitä olen suunnitellut. Toivottavasti suunnitelma näyttää hyvältä valmiina. :) Vanha kaapisto ei ime itseensä tarpeellista määrää tavaraa ja näin ollen uuden pöytälevyn ansiosta ja siihen laitetusta verhosta tulee antoisa piilopaikka korijärjestelmälle sekä pyykkikorille. Pyykkikone ei valitettavasti mahdu verhon taakse piiloon. Mutta näin ollen kangas olisi hyvä valita sen mukaan mikä ei ainakaan kovin paljoo korosta konetta. Toki se taitaa meikäläisen tapauksessa olla vain vuodenajasta kiinni, minkälainen verho siihen tulee ELI VÄLILLÄ TODELLA VÄRIKÄSTÄ JA SITTEN TAAS HILLITTYÄ. :D Kylpyhuoneessa on käytössä ennestään ikean Molger sarjan juttuja ja ne sinne saa jäädäkin. Ehkä myös ehostuksen jälkeen pitänee käydä uusi reissu ikeassa. Uutta pyykkikoria etsiskelen vielä ja sitä kangasta. Kylpyhuone näyttää tältä nyt, tai melkeen. Haa, noi värikkäät & piristävät pyyhkeet vois taas kaivaa kaapista!!:)


Oon tainnu unohtaa mainita senki että taas (pölijä ku oon) valitsin pöytälevyksi, vanhan ja vähän kierossa olevan sen sijaan mitä että olisin uuden ostanut. Haastetta täytyy vähän olla vai mitä meinaatte...?!:DNyt voiski painella saunaan rentoutuu. Eli kuvan oikeasta alareunasta, ovesta saunan puolelle köllöttelee. :)

4 kommenttia:

 1. No just! Naureskelen täällä omille pohjapiirroksilleni katsellessani tuota sun kolmiulotteista selkeyttä!

  Ja selkeä tulee tuosta toteutuksestakin. Näyttää toimivalta ratkaisulta kaikin puolin!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää ja kuulostaa. Nyt vaan kipität viemään termarissa kuumaa mehua ja villasukat sille remppamiehelle!

  VastaaPoista
 3. Ensin katoin et oikeen ikkunan meinaat teettää lavuaarin päälle.

  Sitte järki tuli jälkijunassa ja tajusin et sehän on peili.

  Kummitus sekoilee rankan työpäivän sekoittamana...

  VastaaPoista
 4. Haha, mä ku muokkasin vielä kovin "ei selkeäksi" kuvia. :D Nooh. Mä uskon että Jovelan emännän piirustukset on just hyviä ja toimivia. :)

  Pilvi, kiitos. Näin tänään remppamiehen jo jalkeillaaa.... :) Jipii.

  Mitäs se kummitus siellä oikeen.. :) Piristystä täältä suunnalta. <3 <3 Mä sitte laitan sulle sekoilut takas ku alan oikeen kunnolla käyttään aikana (24/7) suunnitteluille jne. nim näytöt painaa päälle kovaa..

  VastaaPoista