perjantai 15. maaliskuuta 2013

hyllyjen välejä kiertämään~

Ooooh, onko ollut näin monta päivää etten ole kerennyt käymään täälläkään höpisemässä. Alkaa näemmä näyttötyöt, harjottelu ja armoton suunnittelu painaan ettei kerkeis muka. No empä ole paljoa saanut kotosalla aikaan tällä viikolla, joten.. Naureskelin tässä että kyllä on tullut hypättyä kaupoilla, mutta itselleni en ole ostanut ku porakonetta ja muita erinäisiä työkaluja. Tosi naisellista taas. :) No huomenna ikeaan ja äsken yritin kurkistella mitä voisin ostaa itselleni. Taitaa kuitenkin käydä niin että muiden ostoksia kerätessä omat listalla olevat asiat unohtuu.. Päiväksi siis kuitenkin piristymään Haaparantaan! Jipii, aamul nähdään likat! :) Mukavaa viikonloppua teil muilki mukavil!!


3 kommenttia:

 1. Hauskaa shoppailupäivää Höttis! Itse kannoin eilen kassillisen tavaraa ulos ja niillä täällä jo leikitään :)

  VastaaPoista
 2. Oli hyvä päivä shoppailla, ei ollenkaan raskas.Lapset saa käsinuket ja minä uuden paistinpannun, siis hyvä päivä.Kiitos tytöille!

  VastaaPoista
 3. Kiitti Jovelan Johanna!:) Nyt ajattelin alkaa itsekin leikkimään eilisillä ostoksilla. Tarttuihan niitä omaan ostoskassiinkin, eikä vain toisten ostoksia tullut tehtyä!:)

  Kiitos hyvästä seurasta Opa Kos. Oli kiva ja piristävä päivä. :)

  VastaaPoista