perjantai 4. lokakuuta 2013

valtakunta nimeltä vaatehuone

Nyt tulee semmosta kuvaa täältä, etten usko että kovin moni bloggaaja sitä tekee. Tää taitaa kuulua kastiin 'rajaa ulkopuolelle'. Yleensä tämä ovi tosiaan pysyy kiinni, mutta kerran menin lupaamaan teille että esittelen kotiani ja aikaan saannoksiani niin (öhm, pakkokaiseon). Lähtötilanteesta ei näköjään tullut otettua kuvaa, mutta muutosta tapahtui kyllä huomattavasti, ainakin tilan käytön suhteen. Taustaseinän hyllyt olivat alunperin ylhäällä ja vaaterekkejä oli vain yksi. Lämpimän varastotilan ja kodinhoitohuoneen puuttuminen on yksi minkä takia pitää vähän miettiä tarkemmin säilytysratkaisuja. Miksi en ole tätä ennen hoksannut. Kivointa vaatehuoneessa on kengät jotka ovat astelleet taloon sisään (nukkekotiin), pokasaha vuodelta 1984 (ei ehkä parhaimmalla esittelypaikalla) ja Kokkosen leipomon vanhat leipälaatikot (2ltk niistä täynnä sisustustyynyjä).


 Ei vielä ihan alapuolen walk-in-closet tyyliä, mutta kyllä tänne
jo saa kaikki kausiluontoiset piiloon + lakanat ja pyyhkeet jne. ;)


 Kuvat täältä KLIK.

Tänään loppui kuvaamisen suhteen päivänvalo kesken (tai sitten olin vain turhan innokas), joten lupaan että huomenna yritän talkootöiden ohella ottaa kuvia. Oon kyl ylpee ittestä A. kun tein eilen mahtavan löydön muutoksia koskien B. oon saanut jo jotain aikaan kaiken muun kiireen keskellä ja C. vielä hoitanut muidenkin asioita kohtalaisen pitkälle (heidän ehkä sitä tietämättä). Mielestäni säilytysratkaisu postaus (vaatehuone valinta) oli oikein mainio viikonlopun aloitus kirjoitus. Eikö vain?? Hihii. Menen tästä rennon reippaasti jatkamaan. Ellen enää pyörittele huonekaluja niin ehkä niitä sisustustyynyjä sit (sohvalle voin asetella nätisti).

Kivaa viikonloppua.

6 kommenttia:

 1. Tämä ainakin kiittää jo nyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläs nyt vielä kiitä, sillä ethän edes tiedä mitä kaikkea olen sinulle tänään suunnitellut ja ostanut. :D Hihiiiiii

   Poista
 2. Wow, näkee että tila on pieni, mutta huimasti oot saanu tavaraa mahtumaan! Nuo ruskeat laatikot ovat aivan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niille on kyllä tullut kehiteltyä kaikenlaista. Siis niinku niille leipälaatikoille. Niissä on ollut kausiluontoisia vaatteita, sitten ne on ollu kenkätelineenä, sitten niissä on ollut puita takan tykönä, nyt niissä on niitä sisustustyynyjä jne.. Voi kuule, että ovatki kivoja laatikoita. haha. ;D Osa tavaroista tuolla vaatehuoneessa on keskeneräisistä projekteista, joten josko nekin saisin pian vaihtamaan paikkaa..

   Poista
 3. Voi jummijammi miten siistiä ja järjstyksekästä!

  Onko sulla muuten tarvetta opinnäytetyäprojekteille? Mulla voisi olla yksi mielessä, isompi tapahtuma nääs. Helmikuussa, Helsingissä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hetkellisesti kait tuollakin tuolta näyttää. Kunnes taas päätän räjäyttää jotain tavaraa etsiessäni. :) Hurjan järjestyksellistä sekin. hehe

   Kuuleppas Johanna, kyllä kiinnostaa. Jatketaanko mielenkiintoista keskustelua spostitse. Osoitteeni on hexunblogi at hotmail.fi en nimittäin löytänyt osoitettasi mihin olisin voinut sinulle kirjoittaa. :)

   Poista