tiistai 17. maaliskuuta 2015

Kasvihuoneen kevät

Innostuin viikonloppuna auringosta. Kasvihuoneen järjestys vaihtui huomaamatta. Istuin
kahvittelemassa ja ajattelin että lattian lakasu ja ikkunoiden pesu saa jäädä myöhemmälle.
Naatiskelin!











 Hoksasin tos istuskellessa että kasvarini on rakentunut vähän samallai kun uuden lemppariohjelmani Kevin McCloudin
ekomökki! Etsiskellen erilaisia kierrätysmateriaaleja. Seuraatteko kyseistä sarjaa? Jos ette niin suosittelen tutustumaan!!
 Kuulin että lähistöltä löytyisi pajunkissoja, saatanpa vaikka lähteä etsimään.
Olisi tarkoitus koristaa kasvihuonetta tulppaaneilla ja pajunkissoilla.
Ainakin sitten, kun kutsun kevään ensimmäiset kahvittelijat paikalle.
Sitä ennen kerään ehkä ton pihlajanmarjakasan pois oven edestä. Hihhii.

Toivotaan iloa ja aurinkoa myös loppuviikkoon!:)

20 kommenttia:

  1. Voi että, on ihana tunnelma kasvihuoneessa! Satumaista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Onhan toi vähä tommonen mun leikkipaikka, missä leikittelen väreillä!! :D

      Poista
  2. Kävin näitä jo aikaisemmin pikaisesti ihailemassa, mutta nyt vasta ehdin jättää viestiä. IHANIA kuvia! <3 Näistä tulee väkisinkin iloiseksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on se mun pieni ja iloonen leikkimökki. Ihan selvästi mun kuuluis saada kesäkeittiö ton kaveriks niin sais leikkiä sielläkin lisää väreillä. Hihih. :) Kasvihuoneen tiskipöytä muuttais kesäkeittiöön kyl et jäis kasveille enemmän tilaa, vaikka onki toiminut joka kesä hyvänä kasvatuspöytänä. :D Kiitos Maria ihanasta kommentista.

      Poista
  3. Kääk miten ihana kasvihuone. Ja miten ihania murretunsävyisiä vanhoja kalusteita. Kyllä tuolla kelpaa kahvitella ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk, se on kyl ihana!! Hassu pikkuruinen, jossa kahvikin maistuu paremmalle. <3 Kiitos Laura kivasta kommentista.

      Poista
  4. Niin hei ja kiitos ohjelma vinkistä. Mä oon seurannut sitä Grand Designs ohjelmaa aiemmin. Tää vinkattu vaikuttaa myös kiinnostavalle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ollut aika mielenkiintoinen ohjelma kaikkine kaniliimoineen ja lasintekoineen.. :D Kunnon talkoohenkee ohjelmassa. Kiva että vinkistä oli iloa jollekki. Toivottavasti kerkeette kattoo remonttinne yhteydessä. Sunnuntaisin klo 13 kuuluu remonttipaikalla "nyt pidetään pieni tauko ja katotaan antaako Kevin McCloud meille lisäinsistä remonttiin" :)

      Poista
  5. Ihana kasvihuone!!! Meidän uudelle pihalle ei kannata edes haaveilla kasvihuonetta....niin on pieni piha..:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irmastiina! Aina mahtuu pieni kasvihuone pieneenkin pihaan.. Ihan vaikka semmoinen mini jos ei muuta. <3 Jatkuiko se piha teillä siellä peltona (oletan että jonku muun) vai kasvaako siinä jotain heinää vaan? Muistan katsoneeni että se oli jotain muuta ku käytössä olevaa, tai mistäs sitä tietää kun ei ole kesäkuvia nähnyt. :) Ei muutako lupa maanomistajalta siihen että saisitte käyttää tilaa muutaman neliön verran, varmasti antaa kuntakin luvan jos se ei ole käytössä. Sitten pihan puolelta pieni kaunis silta kasvihuoneen ovelle, niin kyl kelpaa. Onhan niitä kyllä muitakin keinoja nauttia auringosta, kasvatuksesta jne. ei siis aina tartte olla kasvaria jossa leikkiä kuten minä. Hups*:D

      Poista
  6. Onpa ihana kasvihuone ja kauniisti sisustettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne!! Kevät saa aikaan minussa vähän hullunkurisen väreillä leikittelijän ja ensimmäisenä värit näkyvät yleensä kasvihuoneessani. :D

      Poista
  7. Mä sitten niin pidän tästä teidän hillityn hallitusta puutarhasta ja kasvihuone nyt on edelleenkin <3. Pian jo lumet sieltäkin sulaa. Sillä aikaa saattaapi tänne tulla vaikka sitä lunta. Saas nähdä huomenna ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hillityn hallittu!! Haha. No saahan sen pysymään jotenkuten kurissa jos paiskii joka päivä hiukan töitä pihalla. Enemmän rikkaruohoja mitä Jovelassa on nähtykään. ;) Hupsan.

      Täällä sataa lunta, koko päivän satanut, maa valkoinen ja lisää on luvattu. Katsotaan miten mein käy!! Jännää.

      Poista
  8. Ihanan keväistä! Tänään kevättunnelmaa vähän latistaa viiden asteen pakkanen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaset ja lumisateet tuli takaisin, mutta ei nyt kauheen kauaa voi mennä että se kevät näyttää taas voimansa. :) Kyl myö puutarhakökkijät pian päästään pyllisteleen taas puutarhaan, usko pois Satu!! Öh, niinkö sä sit keväällä ja kesällä malttaisit sisällä ollakaan. <3 :)

      Poista
  9. Tämä sun kasvihuone on aivan huippu! Superhuippu! Juuri noin minäkin muokkaisin omaani, jos sellaisen omistaisin, eli kasvinkasvattamisen lisäksi tekisin siitä tällaisen kivan, idyllisen oleilupaikan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pilvi!! Sulla se vasta taito onkin tehdä ei niin kauniista viihtyisiä oleskelu -ja hyötyalueita. Se sun kesäkeittiö on ihan huippu. Kesällä en katsokaan sun blogiin kun tiedän jo miten oon vihreenä siitä teidän venevajasta. Läähpuuh. :)))) <3 Ihanaa sunnuntain jatkoa sinne, huomasin että olitte taas päässeet vklopun viettoon Iduriin.

      Poista
  10. Voi, miten ihana kasvihuone sinulla onkaan! Ja tosi kauniita kuvia. Löysin sivuillesi Villa Mezzon kautta ja tulen varmasti uudestaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Airisrannan Päivi! Kävin vastavierailulla blogissasi ja voi miten kaunista siellä vasta olikaan! :) Tervetuloa uudemman kerran.

      Poista