maanantai 7. lokakuuta 2013

perhossynttärit

Olen tässä mietiskellyt että kuinka aikasten voi aloittaa juhlajärjestelyt, esim syntymäpäivien. Minä ajattelin olla nyt melkein puoli vuotta etuajassa. Onhan kyseessä isommat juhlat. Heh. ;) Jos teeman valitsee juhliin niin saa sitä ajoissa ollakin liikenteessä, että kerkee materiaalit hommata ja askarrella rauhassa. Pari vuotta sitten mietein että Helinä-keiju synttärithän ne ovat ehdottomasti.. Kuitenkin täti tättärään pikkuruinen kerkesi juhlia keijuteemalla ensin (huh), niin täytyy ehdottomasti vaihtaa suunnitelmaa. Tätä asiaa tutkittuani huomasin blogista jääneen pois mein rakkaan NaaNaan kaksivuotis synttärit. Kuinka näin onkaan päässyt käymään, kuvatkin olivat valmiina blogikansiossa. Pikkuruinen ei kyllä enää ole niin pikkuruinen, vaan iso tyttö joka reippaasti kulkee päivähoidossa. Muistelisin että perhoset oli silloin in. ;)
Puiset syntymäpäivälahjat tilattiin Home Interior verkkokaupasta.


Seuraavia juhlia olen taas aloittanut miettimään. Meidän mummun pyöreitä. <3 Kun kerroin tänään mummulle miettineeni jo sinnekin kaiken valmiiksi niin totes mummu mulle takaisin että ootappa kun saan kiinni. Hehee.

Onko teillä synttärijuhlinnassa mukana teema vai mennäänkö ihan perinteisellä tyylillä?:)

Pst, meillä juhlitaan aina nimppareitakin...

2 kommenttia:

  1. Ihania juhlakuvia!! :) Itse rakastan teemajuhlia, ja suunnittelu tottakai pitää aloittaa enemmän kuin liian ajoissa! :D Koska suunnittelu on niin ihanaa puuhaa! :) Plus, on tosi kiva tehdä löytöjä pikku hiljaa, eikä niin että paniikki ja kiire iskee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni, sen kyllä huomaa blogistasikin että rakastan teemajuhlia. Onneksi meitä on siis ainakin kaksi, jotka myös rakastaa niiden järjestämistä. :) Totta, juhlien järjestäminen kiireessä ei ole niin herkkua mitä että ajan kanssa saa värkkäillä. Ei kiire tuota kyllä ongelmaa, monesti olenkin heittänyt ihan hatusta jotain ja niin vain on juhlatkin onnistuneet. hih

      Poista