lauantai 12. lokakuuta 2013

Lauantain laaduntarkkailijat
Jihuuu miten makee päivä takana. Laaduntarkkailijat tulivat sopivasti kun työ saatiin tehtyä. Heidän mielestään kiikusta katsottuna näytti tarpeeksi avaralta. Kaikkinensa 34 kaatunutta puuta. Huhhuh. Kivaa lauantain jatkoa!

Suaas nähä kui moni on huomenna ihan tönkkö, tää ainaki tuntuu vähä siltä. ;) Kiitos talkooväelle.

8 kommenttia:

 1. Huh olipas se urakka! Voi miten ihana tuo pipo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan on urakan jälkeen veto pois, mutta se korjaantuu jatkamalla töitä. ;) No et arvaa kuin mun kamera seuras tota pipoa pitkään eilen. Oli siinä pipon omistaja hiukan ihmeissään. Hihih.

   Poista
 2. No on ollut urakka ja veikkaan, ettei ihan vielä ole kokonaisuudessaan ohikaan, jos noin monta puuta kaatui. Tsemppiä halonhakkuuseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu urakka ei kyllä ihan hetkeen lopu, eikä kyllä pitäisi polttopuidenkaan hetkeen nyt loppua. :) Kiitti, tsemppiä myös teille. Eikös teidänkin ollut tarkoitus alkaa harventaan jossain vaiheessa?

   Poista
 3. Munkin silmään heti osui tuo ihana pipo!! :) Ja huhhuh miten paljon puuta on kaatunut!! siinä on pilkkomista hetkeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl sulonen pipo ja pipon omistajakin. Hihih.

   Öööh no joo, itselleni suurin asia on jo ohi sillä olen koko kesän pyöritellyt mielessä mitkä puut lähtee ja mitkä ei. Nyt ne on kaatunut, kävi pala kurkussa tai ei. Heh. Vähän siis haikeeta mutta järkeviä ratkaisuja tässä ollaan yritetty tehdä. Mikä parasta, pihalla pystyy jo hengittään.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Supersankarimme - super E. Mulla on kuvakooste miltä näyttää kun supersankari menee lujaa. ;)

   Poista