lauantai 20. joulukuuta 2014

Jouluhuumoria

Ne jotka ei kaipaa huumoria ja sotkua jouluun niin en ehkä suosittele! Hihh :) Hötskylitonttu on taas ilmeisesti vauhdissa. Koti siistiytyy jouluun ja yks kaks se on taas ku pommin jäljiltä. Yksi rauhallinen hetki keittiössä ja pian huomaan levittäneeni askartelutarvikkeet pitkin pöytiä. Askartelen hetken jonka jälkeen saan keittiönpöydän siivottua, kävelen talon toiseen päähän ja huomaan pian tonkivani joululaatikoita. Silmänräpäyksessä koristeet on levällään pitkin olohuoneen lattiaa, siivoan taas kaiken ja pian ne samat tavarat ovat keittiönpöydällä tai takkahuoneen lattialla tai askarteluhuoneessa tai tai tai.. Meillä asuu ilmeisesti joku joulunlaps, joka ei sitten millään osaa pitää kotiaansa siistinä.
Minkäs sitä innolleen tekee. Saan siivottua pöydät huomaan levittäväni jouluherkut pitkin pöytiä ja mietin mihin purkkiin minkäkin herkun jemmaan, vai jemmaanko. Huomenna siivoan kodin, piilotan joulukoristelaatikot ja askartelutarvikkeet, tai ainakin yritän sillä sunnuntaina onkin vuorossa tän joulun vitsaus..
Oon alkanut kutsua tätä joulua "tyhjennykseksi ja ähkyksi." Sunnuntaina saan syödä tosi tylsästi vain ns kirkkaita nesteitä ja maanantaina olisikin vuorossa tähystys. Näät on näit keliaakikon tosi kivoi puolii, päästä tähystykseen aina sillon tällön, varsinkin just joulun alla. Niin kerta, eiku miten se meni. Päätin että huumorilla tämäkin vedetään (vaikka lääkäripelkoisena kädet jo tärisee ajatuksesta), minä kun en ruokaa ja jouluruokaa rakastavana aijo olla ilman normaalia lounastani (meinasin kirjoittaa ähkyä). Tämän päiväinen yhteinen leipomishetki siirtyi huomiselle, joka pisti myös ihan pikkiriikkisen naurattaan, leipoo nyt ilman maistiaisia. Kuka semmosta tekee, en ainakaan minä! Ompahan sit taas mitä odottaa! Vastasin ajankertojalle puhelimes et mahtuupahan enemmän jouluruokaa masuun, kun hän kysyi että onko aika sopiva vai katsotaanko myöhemmin uudestaan. Hei tyypit heiii, mä tääl hihitän tälle tekstille, voisko enää yhtään jouluisempaa ollakaan. Voi eii. ;)
Täs teil maistiaisia tuolta instan puolelta. Hötskyn viimeaikaisia ja aika jouluisia kuvia!!
Tahti instagramis on melkeen sama ku normi elämäski "ei hetkeekään hiljaista" :)
Toisen kollaasin kuvat marras-joulukuun vaihteesta kun olin reissussa. Kaikki kuvathan on ihan nurinkurin, uusin ensin ja vanhin viimeisenä mut haittaaks se?!:) Mites teil, onko rauhoittuminen jo alkanut vai vieläkö tahti kiihtyy? Kaupoissa se kiihtyi tänään, onneksi kerettiin pois alta just ennen. Minusta on kivvaa leipoa viime hetkellä, porukalla ja naureskella kaikelle touhulle, juosta vielä viimeisenä päivänä jos ei omia niin toisten asioita kaupoilla. Tai no, toivotaan ettei kuitenkaan tota viimestä. Voin auttaa muita viimeiseen asti kaikkia kuten varmaan teenkin, kunhan ei enään kauppaan tarvii! :) Olkaas kaik kuitennii iisisti sillee ettei mitään räyhänhenkiä eikä varsinkaan vahinkoja satu. Tää tonttu hiljentää su-ma väliseks ajaks tahtia (otaksun kun ilman ruokaa joudun olemaan) mut se ei tarkoita sitä ettenkö vois vaikka laittaa tän kuvia meijän joulukodista.

Kello lähenee kohta yöllä yhtä ja nyt jo alko hiukan haukotuttaan, tää tarkottaa sitä että iltavilli on ohi
(huhhuh) ja painun pehkuun että jaksaa huomenna taas aamusta yöhön kaikkee kivaa joulutohinaa.

8 kommenttia:

 1. Oi ei, tsemppiä tähystykseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina tsempeistä. En kyllä aijo antaa yhden pikku tähystyksen pilata joulumieltäni ja vien vaikka tähystäjille pienet lahjat mukanani ja jaan jouluiloa!! Hihhii :D

   Poista
 2. Oot ihana... <3 Tsemppiä letkun nielentään. Se on ällöä, hyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oot! <3 Jooo, nyt meinas alkaa vähä jännättään mut kyl mä täst selviin taas kunnial (ehkä. Parempi puoliskohan siitä vaan onneks kärsii ku pelkään). :D

   Poista
 3. Joulusiivous! Huh, tässä sitä vaan istuu sohvalla bloggaamassa, kun koti on hyrskyn myrskyn!
  Pakko lähteä etsimään tekokuusi (=mänty) tuolta varaston hyllyltä ja jotain jouluista laittaa esille!
  Hieno kuvakollaasi myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa et sinäki siel oot ollu yhtä ahkera ku minäki. Istutaan vaan bloggailemassa. Hihih. :D Hyviä tekosyitä kyllä keksis kokoajan. Täällä koristeltiin tänään joulukuusi, mutta pari pienempää (tosi pientä) kuusta haluaisin kyllä hakea vielä!! Hyvä joulu tästä tulee vaikka koti ei oiskaan ihan tiptop. <3

   Poista
 4. Hips, haps, joulun laps, kuulostaa kyllä ihan sulta ;) Ahkeroi siellä maltillisesti ja tsemppiä ensi viikon pyllis.. eiku tähystykselle.

  Halaus ja rutistus

  Ps. Tuo pannukahvikuva jaksaa ihailututtaa taas. laitatko sen mulle joskus kun joudat. Se on vaan niin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halaus ja rutistus vastaanotettu!!! Mä selvisiiiiin ensimmäisestä, vielä ois sen ähkyn vuoro mutta sitäpä ootanki innolla. hihih.

   Pannukahvikuva laitettu sähköpostiin. <3

   Poista