tiistai 18. joulukuuta 2012

joulukuun kahdeksastoista ja kirje joulupukille~


Kuten tavallista, väitän olleeni kiltti tänäkin vuonna. Toivottavasti viime vuotinen kirje on vielä tallessa sillä silloin kirjoitin että lista riittää moneksi vuodeksi. Jos se ei ole tallessa niin se löytyy onneksi täältä. Taidan ajatella kirjeen kirjoittamista aina hiukan palelluksissa koska kaikki lämpimät vaatteet hakeutuvat kirjeeseen. Uusi pyjama ja hiukan kauniimpi yöpaita tosin ollut harkinnassa jo tovin, kannattaa kysäistä mieheni mielipide siitä että kuinka mummumaisen (anteeksi) yöpaidasta haluaa. Lisähuomiona voisin sanoa sen että yöpaita jos se vain venyy niin se vois pysyy paremmin mukanani, mitä ei venyvä. Minä kun tuppaan yölläkin kuluttamaan energiaa liikkumalla unissani. Hyötyliikuntaa nääs. Hehe*. Pyjama olisi siinä mielessä hyvä että sen housuja voisi käyttää muutenkin kotihousuina. Kotihousuiksi kelpaa myös koko haalari. Taisin nähdäkin sellaisen kivan pehmoisen fleecehaalarin, jossaiiin. Neuleita ei voi koskaan olla liikaa. Harmaita minulla kyllä jo on että jos joku toinen kaunis väri voisi sopia. Hupullinen versio on aina parempi, niin voi korvat suojata jos pipo unohtuu.

että kaikki hassu kelpaa meikäläiselle!! Näät ne vasta söpöi onki.

Ainahan on ne vakkarit mitä keräilen, kuten esimerkiksi marimekon siirtolapuutarhan astiat jne.. Oikeastaan mitään en tietääkseni ja toivoakseni tarvitse. Mutta pienikin ajatus tekee kutaa. Kunnon halaus-rutistus saa jo posket punottamaan monta päivää. Toivottavasti kaikki saavat ainakin hyvän mielen ja vatsan täyteen ruokaa!!

Jos kuitenkin jostain syystä saan risuja, niin voisitteko antaa kauniita risuja?:)

 Kuva lainattu täältä.

Oikein mukavaa ja rauhallista tiistai illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Joulupukin kirjeitä on kiva lukea. Toivotaan sinun saavan jotain muuta kuin risuja:)

    VastaaPoista
  2. Heiii, mä luin just äsken sun joulupukin kirjettä ja ajattelin että ompas kiva!!!:) No kyllä ne kauniit risutki kelpais. hihih*:D

    VastaaPoista
  3. Eipä tullut (edes kauniita) risuja. Jipii. :D

    VastaaPoista