lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulukuun kaheskahes ja kaksi yötä jouluun..Minä uhmaamalla uhmaan kaikkia rentoutumisen liittyviä asioita ja vaikkei olisi aikaa niin aijon pyrkiä vielä jouluaattona kirjoittamaan jotain tänne. Jos leikkiin on lähetty niin siinä sitten pysytään, eikö. :) Hauskaa seurata kuinka vain tietyt henkilöt enään käy blogimaailmassa, muuten on ihmiset rauhoittuneet joulun viettohon. Minäkin sain kuin sain kodin siistiksi, saunaa myöten siivottu (ja öljytty). Hihih ja jipii. Nyt jo vieraita taloa sotkemassa (hehe) mutta sitä vartenhan sitä on siivottu että saa sotkea. :) No mutta nyt niille jotka täällä eivät enää ennen joulua käy.. Oikein tunnelmallista, rattoisaa, herkullista ja maukasta joulua!♡♡♡

Vielä olisi tarkoitus laajemmin joulukotia esitellä...

2 kommenttia:

 1. Oikein hyvää ja rauhaisaa joulua!

  Minäkin aattelin tehdä viimeiseen vetoon asti postauksia,mutta suunnitelmat muutti keskiviikkona alkanut mahatauti.Nyt pitää vaan keskittyä olenaiseen,eli että käyn vielä tänään iltavuoron töissä ja laittelen kotona hiukan vielä joulujuttuja.
  Ja käydä lukemassa täällä toisten ihania viimeisiä joulujuttuja.

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin JaanaElina!!!:)

  Vitsit, ompa inhottavaa joulun alla sairastaa. Pikaista paranemista, ellet ole vielä täysin tervehtynyt. Meidänkin perheessä flunssaa, lapset reppanat ovat ihan tööt ja huomenna tulee joulupukki joten toivottavasti vähän virkustuisivat.

  Joooo, nyt kun miehenpuolikkaat meni saunaan niin on hyvä aika näpsiä kuvia seuraavaa kirjoitusta varten. :) Hih*

  VastaaPoista