torstai 13. joulukuuta 2012

joulukuun kolmastoista ja ne kortit~

Ensin meinasin etten näytä edes minkälaisia kortteja sainkaan tehtyä, mutta eihän teistä kukaan edes tiedä saako korttia vai ei. Varsinkaan minkä kortin saa kun saa!:) Täytyy vain sanoa että salapoliisin työ jäi tänä vuonna vähän heikohkonlaiseksi. Tuntuu että kaikki on muuttanut ja jättänyt ilmoittamatta joka juhlapyhänä kortin toimivattavalle toopelle osoitteen. Oikeesti, osotteet oli tosi hukassa. Ja niin valitettavaa kuin se onkin, olisin voinut kirjoittaa vielä viiskytä korttia lisää, mutta.. Muutaman osoitteen heitin lonkalta vanhasta muistista, saas nähä osuuko oikeeseen. Jotkut on tainnu saada perheenlisäystä ja uuden pienokaisen nimi saattaa puuttua kortista, mutta antakee anteeksi huonomuistiselle! Eräs tuttava perheineen asuu samassa talossa kuin viimekin vuonna, mutta osoite oli muuttunut kesken vuoden. Yritin karsia listaa lyhyemmäksi. Osalle ihmisistä joiden tiedän inhoavan kortteja jätin laittamatta, osalle laitan taas ihan uhastakin vaikka ette pitäisikään. :D Joo, se listan lyhentäminen tuotti semmoisen asian että lisäilin muutamia nimiä joille en ole ennen korttia edes lähettänyt. Taitavat olla ihmeissään, mutta toivottavasti yllättyvät iloisesti. Minulla taitaa olla aikamoinen maine korttien suhteen, liekö niitä enää täällä kukaan muu lähettelee... Toivottavasti!:)

No siirrytäämpäs sitten siihen askartelutuokioon.. Oho, no semmonen siitä nyt tuli. Suurimmaksi osaksi kortit on kierrätettyä materiaalia, nimittäin vanhoista sisustuslehdistä. Niinkö sanoin että mennään sillä millä on koko syksy menty, leikelty sisustuslehtiä. :) Toivottavasti saatte ideoita/inspriiraatioita/vinkkejä/jne näistä. Tuli vaan vähä kiireessä otettua kuvat. Piti huolehtia ettei  postipoika karannut ennenku sain kortit matkaan..

Materiaalit mitä käytin: sisustuslehden sivut, kartonki, teippi, tussi ja dymo.

Hei jooo, se on kivaa että nykyään on niinsanotusti joulunvärit laajentuneet, että kortitkin voi tehdä ihan minkä värisinä vaan!:)Minkä sinä näistä haluaisit vai haluaisitko mitään?:)

Hyvää lucianpäivää!

6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja..! Toivottavasti meille yksi kortti eksyy.. :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva kierrätysidea. Itse käytän mm vanhoja joululahjapaperita. Kaikki kortit kävisivät! Ihanaa saada kortteja, niitä kun tulee aina harvemmin ja harvemmin...

  VastaaPoista
 3. Aha, että kaikki oli sitte kivoja!!:D Heh. Nojooo.

  Olen kans käyttänyt kaiken mahdollisen kortteihin, puhelinluettelosta lähtien. Näit oon joskus tehnyt mutta siit on jo kauan kauan..

  Oon hyppiny pölijä onnesta ku jo kaks joulukorttia saanu! :D Jipiiii. Kaikki säilytetään reino-laatikoissa, ei siis heitetä roskiin!:)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva idea Helinä. Ihanan näköisiä kortteja.
  Jouluisin terveisin maarit

  VastaaPoista
 5. Jouluisia terveisiä myös sinulle Maarit!:) Kiva kun piipahdit.

  VastaaPoista