sunnuntai 16. joulukuuta 2012

joulukuun kuudestoista ja kaunis lintu~

Nytkö se viikonloppu meni jo.. Heii, mä hoksasin yks päivä että nyt joulukuussa viimeistään olen hukannut ajantajun. Päivämäärät on kyllä selvillä mutta viikonpäivät 'ai nytkö jo on torstai'. Eilen illalla vuorostaan taas sanoin miehelle että hoksasitko että nyt eletään lauantaita eli saunapäivää ja niin vain jäi saunomatta. Hmmm. Tänään taas katsoin kalenteria että minäs viikonpäivänä se joulu oikeasti onkaan. Voi ei. No mutta nyt on kuudestoista ja sunnuntai ilta, sen tiedän. Kello laitettu herättään huomis aamuksi, miehen töihin lähtöä varten 04.45 ja toinen kello on herättämässä seiskalta. Ajattelin olla tomerana heti aamusta koulutehtävien kanssa. Sais neki pois tältä vuodelta ja vois keskittyä sitten jouluun, välipäiviin ja uuden vuoden juhlintaan ihan rauhassa. Ehkä turha toivo tosin. hehe.

Asiasta tähän viikonloppuun, oon kyllä ollu (jonkuverran) ahkerana. Siivonnut, sisustanut ja laulanut. Ei vaan.. Askarteluhuone alko muuttamaan muotoaan. TAAS. Okei,
tää muutos oli kyllä tarpeen. Aikaisempaa en edes kerennyt teille näyttämään. Nyt kerron siitä heti kun se on valmis (toivottavasti jo huomenna). Takkahuone on saanut viimeisen joulusilauksen. Kaapeja olen tyhjentänyt urakalla. Anopille kiikku (se ei tosin ollut kaapissa), siskoille lamppuja, kynttelikköjä ja joulukoristeita jne.. Vielä pitäisi vaatekaappeja tyhjentää, koska erehdyin perjantaina friendtexin alennus myyntiin. No ehkä muutenkin, mutta tästä en revi ressiä ennen joulua. Sen verta vois vielä että jos pölyjä pyyhkis ja pariin otteeseen luutua heiluttais niin eiköhän meille saa joulu viimein tulla. Paitsi tosiaan se kuusi, se onkin jo oma tarinansa..
 
Se meidän siivouksesta ja sisustuksesta, koska piipahdin työharjoittelupaikan emännän luona keskustelemassa, suunnittelemassa, kuvaamassa. Taas pyörii mielessä monta ideaa, joita nyt sitten alan taas työstämään. Saas nähdä muutes pidänkö välipäivät lomailuna vai maalailuna. ;) Hahaa.

Nii joo, tänään neljän jälkeen käytiin paremman puoliskon kans jouluostoksilla. Melkein miehen omasta tahdosta. Plussaa oli se että väkeä oli oletettua vähemmän liikkeellä, aikaa kului reilu tunti ja kaikki ostettuna. No on mulla niitä pieniä salaisuuksia joita käyn viikolla vielä metsästämässä...

Sain tänään tämmöisen ihanuuden kummitädiltäni lahjaksi. Kaunis kiitos sinulle.


Tunnelmallista kolmannen adventin loppu iltaa. Onhan sitä jäljellä vielä kaksikymmentä minuuttia. Kiitos myös kivoista kommenteista teille ihanaiset lukijaiset. :) Nyt vällyjen väliin että jaksaa taas huomenna ahertaa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti