tiistai 15. huhtikuuta 2014

Askarteluhuoneessa yleensä askarrellaan


Nyt tehdään kauden pikaisin moikkaus.. Joskus sitä ihmettelee että miten saakin aikaan kunnon hullun myllyn ihan sekunnissa. Vielä toissa iltana askarteluhuoneessa näytti tältä, siistiltä ja ihanan valoisalta. Eilen käänsin koko huoneen nurinkurin ja nyt se näyttää kuin pommin jäljiltä. Mut heiiii, siihen on tosi hyvä syy.. Huone muuttuu synttärijuhlien ajaksi ns. baarialueeksi. Halusin kokeilla miten siinä onnistun jo olemassa olevilla huonekaluilla. Sain huoneeseen kahdeksalle istumapaikat ja siellä on vielä niinsanottu baaritiski. Lapsille limpparia ja karkkibuffettia ja aikuisille on illaksi tiedossa tunnelmavalaistusta ja hyvää musiikkia. :) Okei, kaikkien muiden huoneiden somisteet lojuvat vielä pitkin pöytiä, mutta kyllä tästä hyvä tulee. En malta odottaa!

Kiitos onnitteluista, ootte ihania!! <3 Mitäs teidän viikkoonne kuuluupi?:D
 
Pst. se naakka pariskunta asustaa meidän savupiipussa. Täytyiskö se häätää ennen juhlia?:D

6 kommenttia:

 1. Kuulostaapas mukavalta nuo tulevat juhlat kuin myös järjestelyt! Luulen että naakkapariskuntaa ei tartte häätää, lähtevät luultavasti ihan oma-aloitteisesti Juhlien alkumetreillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista ja taas toisaalta erilaista, järjestää nyt näin suurelle määrälle omaan pikkuruiseen kotiin juhlat. Aina pitää löytää asioista hiukan haastetta ja jos ei niin tehdään itse sitä haastetta!!:) Hihih. Mä luulen kans ettei ne ehkä viihdy siinä kröhöm metelissä - eikuu!! :D

   Poista
 2. Ihana tuo sun arkasteluhuone ♥
  Vai että oikein baari... Mulla on vielä yks hoitajatoivo, joten peukut pystyyn :) Ilmotan heti kun tiedän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään peukkuja!! Toivottavasti pääsisit, ois niiiiin kiva nähdä taas!! ♥
   Jos pääset niin näet mitä kaikkee jänskää mä tääl on tän viikon tehny...

   Poista
 3. Kauniita kotikuvia! Onnentoivotukset näin jälkikäteen;) Ja mukavat juhlat varmasti noin hyvillä valmisteluilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hyvä Mieli!!! <3 Ainakin synttärisankari viihtyi juhlissa ja luulen että vieraatkin. Tänään on ollut siivouspäivä, illalla pääsemme pääsiäiskokolle ja makkaraan paistoon. Se kruunaa juhlat!! :) Hyvää pääsiäistä sinulle.

   Poista