maanantai 18. kesäkuuta 2012

Keittiö lomalla~~

Sekä tämänpäiväinen emämunaus.. Mielipiteeni kesälomalla liikkumisesta ja peiliin katsomisesta. <- Ehkä voisin harrastaa sitä peiliin katsomista useammin (muulloinkin). Mutta tänäänkin ajattelin liikkeelle lähtiessä että lomallahan sitä ollaan, mitä tuota turhaan vaihtamaan vaatteita tai harjaamaan hiuksia. Niin kuinkas ollakkaan.. 

Lähdin siis tutustumaan pikaiseen naapuripitäjän uuteen kirpputoriin. Siellä oli tänään avajaiset. Todella kiva että vanhaan kauppaan, kohta varmaan kakskytvuotta tyhjillään olleeseen rakennukseen saatiin jotain liikettä. Ja ihan kivaltahan siellä näytti. 

..Kunnes erään lehden toimittaja tuli kysymään että "saisikos haastatella vai onko kiire johonkin?". No heitin vain että eipä tuota lomalla ole kiire mihinkään. Maailman huonoin, mutta minulle kuin tehty motto "parempi sanoa mitä mieleen tulee, ettei vaikuta tyhmältä" toimi tähän tilanteeseen taas erinomaisesti. Höpöttelin niitä näitä, puuta heinää. Taisi mennä jo toimittajakin sekaisin. Kyllähän te lukijat olette varmaan huomanneet että tykkään kulkea ja kiertää erilaisia kirpputoreja ja etsiä sieltä pientä inspiraatiota yleisesti ottaen joko sisustamiseen, askarteluun tai niihin miun entisöinteihin.. Ruokaryhmä hommattu kokon päältä ja mikä tavara milloinkin pelastettu poltolta tai kaatopaikalta. Mutta se että mitä toimittaja ymmärsi puheestani. Kyllä varmaan tuli selväksi että haen inspiksii kirppareilta ja vanhoja vaatteita ja se että entisöin huonekaluja. Mutta jos saan kaupanmyyjänkin sekaisin pelkällä lompako kaivuulla niin entä sitten toimittajan. :) oih ja voih. 

Niin ja viimeinen niitti tais olla se kun toimittaja kaivoi kameran laukustaan. MITÄÄÄH, ei ollut puhetta kuvaamisesta. Naama helahti punaiseksi, muistettuani että näytän harakanpelättimeltä, hiukset pystössä ja vaatteet takapajulasta. Taisinkin mainita ettei vaatetukseni kulje tämän päivän muodin mukana. Ihme ku ei ollut vielä (tavalliseen tapaan) kumpparit jalassa. No ei ne halppis crocsit taija olla parempi vaihtoehto.. 

Noh piiloudun hellan taakse tai sitten riihimäen lasipurkkiin.. Siivosin keittiön siinä hävetessäni. 
Hahaha. Mukavaa alkanutta juhannusviikkoa kaikille!:)

3 kommenttia:

 1. Hihii sattuuhan sitä!:D mä näytän kuvissa aina kamalalta,olin sitten yrittänyt laittautua tai en!:D
  Ihanat tuolit ja koko keittiö!!<3 Katoin kirpparilla samanlaisia mut ois pitänyt ostaa pöytäkin ja tarvin silloin vain tuoleja!No nyt tuolla oottaa maalausta pinnatuolit!:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, jos noiden ensimmäisten sanojen pitäisi lohduttaa "järkytystä" :DDDD

  Ei vaan, toivottavasti toimittaja kirjoittaa vaikka että "kesälomalainen...." niin ehkä kaikki ymmärtää. :)

  Keittiö on vielä osittain keskeneräisessä kunnossa, verhokangas jne on jo hommattuna kunhan sais ommeltua. Pöytä ja tuolit ovat vasta muutaman viikon vanhoja, kirppislöytöjä nämäkin.

  VastaaPoista
 3. Kuva oli sitten juurikin sitä mitä kuvailin. Teksti onneksi ei ollut ihan niin takapajulasta.. Onneksi toimittaja ymmärsi siis puhettani!:)

  VastaaPoista