tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kasvimaan kehykset~~

Olen melko ylpeä itsestäni (huom. vain melko). Rakensin ihan itse, omin pienin kätösin väliaikaiskasvimaalle kehykset. Tämä minun ns väliaikaiskasvimaa oli hätäratkaisu, koska sipulia ja valkosipulia jäi käteen istutuksien jälkeen niin paljon. Joten muraa äkkiä levitettiin tohon ja tehtiin kohopenkki. Tässä kun seurailin aikani, niin naapureiden kissat tykkäs jostain kummansyystä temmeltää tuossa kohopenkissä ja mura levisi pitkinpoikin. Oli siis pakko keksiä jokin muu ratkaisu ku metelöinti kissoille tai vanhakunnon ritsa. Kasvimaa oli liian suuri lavakaulukselle niin nikkaroin sitten "kehykset" siitä mitä varastosta löytyi. Paremmat lautavarastot kun sijaitsee äidin ja isän varastoissa ja laiskuus iski hakemisen suhteen.. Ei siis tullut mikään kaunokainen eikä värilleenkään passaa tuohon. Mutta sehän on vain väliaikainen. Näin mä kuvittelen.. heh* Jos tuo penkki jää tuohon, maalisuti saa luvan heilua. Suunnitelmissa on myös laittaa tuohon joko sorakäytävä tai laattaa. Kaikki aikanaan..


Eikös ole kaunis toi kunnan puistoalua tuossa takana. Ärrinmurrin. Tuon takia meillä on niin paljon hyttysiä ja sääskiä.. Raivaussahalle töitä ois!!!:) Itse pidän kuitenkin aina tontin rajan kurissa kasvulta. Noi kun yrittää valloittaa myös meidän pihan. Kun sain tuon hökkelin rakennettua, aloitin rikkaruohojen kanssa taistelun. Ikuinen taistelu, jonka rikkaruohot meinaa välillä voittaa!!! Ei voittais, ellei olis tosiaan niin paljon hyttysiä *Murrr*:D. 

Olen luokitellut yhden kukkapenkeistä mieheni kukkapenkiksi. Hän kun pitää kaikesta joka kasvaa valtoimenaan.. Ja tämä kukkapenkki on miehen työhuoneen ikkunan alla. Joten olkoot nyt siinä, vaikken kovin pidä sen muodosta jne.. Kuitenkin yllättäen sen puhtaana pito jää minulle. Hassu juttu. Melko kivannäköiseksi (kaukana kivannäköisestä) sen sain jo, mutta nyt kun sataa kaatamalla vettä niin tiedättehän miten unikoille käy.. Onneks keksein noi todella kauniit hahah tuet unikoille, joten ne on ehkä sateiden jälkeen vielä vähän hengissä.


Pihan perällä on sit varmaan mun kukkapenkki. Oon sen jo raivannut tyhjäksi aika monta kertaa.. Hups* Se on siis näköjään sellainen, johon vaihtuu mieltymyksien mukaan kaikki!!:) Penkki näyttää tosiaan taas aika paljaalta kun leikkelin noin viienkymmenen sipulikukan varret matalaks. Paitsi että nyt sielä on miljoona räkättirastasta. Toivottavasti ne ei oo kasvissyöjiä ja lennä kohta ikkunan ohi, mun eilen istuttamat kukat suussa.. Voih, taijampa olla hilijaa.. Uutuutena sinne pääsi (kukkien lisäksi) kiviä, kiviä ja lintuhäkki. Sinne olisi tarkoitus laittaa myös joku kukka joskus. Ellei noi räkätit havittele siitä kotia. No autokatoksessa on vielä muutama kukka, jotka ois tarkotus istuttaa tonne. Ja kuulimpa että kasvihuoneillaki ois alennusmyynnit alkanu.. Ooooh. Eipä näistä sen enempää nyt. Etupihan kukkaset ja penkit onneks on hyvässä kuosissa. Niistä myöhemmin lisää. :)

 
 
Anteeks. Mua äsken ihan ääneen nauratti, 
teksti äkkiseltään vaikutti tosi positiiviselta..
Taitaa päivävilli vaivata!!:D heh.

Tänään vois olla sään puolesta shoppailu päivä. 
Loistokasta päivänjatkoa..

2 kommenttia:

  1. Hienot kehykset! Voit olla kyllä ylpeä itsestäsi. Mulla on tuolla pihanperällä lavakehykset joissa OLI viimevuonna jotain eloakin, mutta nyt lähinnä rikkaruohoja. Ehkä ensivuonna paneudun noihin vihanneksiin paremmin :)

    VastaaPoista
  2. Sinulla taitaa olla erittäin hyvä syy miksi sieltä kehyksien sisältä löytyy tänä vuonna nitä rikkaruohoja. :)

    Itselläni (ei ole kuin aikaa) niitä rikkaruohoja ei pitäisi löytyä, mutta kuinkas ollakkaan!!:D

    Ensi vuonna paneudun kans enemmän. :)

    VastaaPoista