tiistai 19. kesäkuuta 2012

Pihakeinussa kahvittelua~

Tai olisikin ollut jos vesisade ei olisi yllättänyt.. :) Sain tänään vieraakseni ihanat etelän kummitukset. Ajattelin tehdä kivan kahvittelupaikan. Siinä samalla pesin muitakin puutarhan tuoleja ja pöytiä, enimmästä siitepölystä (milloin sen tulo oikein loppuu). Kun sain siivoilut valmiiksi jäin odottamaan kummituksia. Niin ylläripylläri talon ylle tupsahti jostain suuri määrä tummia pilviä. Hmmmmmm. Meikäläistä onnistaa. Keräsin sitten kaiken kivan pois ja katselin vesisadetta. Kahvittelimme sitten kuitenkin lopulta vanhempieni luona. Laitetaampas kuvat kummituksille, miten kivassa paikassa olisitte voineet kahvitella!!:) Jättivarjo jäi vielä viimeistä kierteiden pyöräytystä vaille laittamatta.. Huomenna sen teen, oli keli mikä hyvänsä.Kiitti kivat kummitukset. Teidän seurassa viihtyy aina. Niin hyvin, ettei tajunnut kellon olevan jo miljoona ja ruokaostoksillekin lähdin vasta puoli kahdeksan aikaan illalla. Oli siitä toisaalta hyötyä, eipä ollut kukaan häiritsemässä ja teinkin siinä ostokset myös juhannusta varten. :) Ah, elekeekä unohtako, huomena vielä jouvutte kärsiin mun seurasta koko pitkän päivän.. Suunnittelin jo kahvitteluhetkiä pieniin kivoihin kahviloihin.

Alkuperäinen tarkoitukseni pitää tutut ajantasalla kirjoittamalla blogia on onnistunut. Ei tarvinut kertoa kaikkea miljoonia juttuja mitä olen hääräillyt. Voisin kerrankin vain istua ja kuunnella mitä muille kuuluu :)

Olisin tietenkin iloinen jos kummitus jättäisi pientä puumerkkiä käydessään. Tiettyhän tää koskee teit kaikkii kivoi lukijoit!!:) 

2 kommenttia:

  1. kummitukset kiittävät...
    Kivaa oli ja aikataulut olivat ihan lomalaismaiset, kerettiin ja ei keretty, tehtiin ja ei tehty oltiin ja höpöteltiin ja naurettiin ja ja ja....
    Pian uusiksi!

    VastaaPoista
  2. Pian todellakin uudestaan.. Semmoista se meinaa lomalaisilla yleensä olla!!:)

    VastaaPoista