sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Helinä-keiju synttärit~

Siskontyttö rakas pieni NaaNaa täytti 1-vuoden. Sain taas kunnian järjestää koristelut juhliin. Tällä kertaa aiheeksi valittiin Helinä-keiju *hihih*. Osa juhlavieraista olikin onneksi muistaneet ottaa siipensä esille. Ihmettelivät mihin minun siipeni olivat kadonneet. Sanoin vain että minulla on tapana leikitellä ja piilotella välillä siipensä. Keijupölyä kuitenkin levittelin salaa leijailemaan koko ajan ympäriinsä... :)

~~

Viirin teko tapahtui helpolla servetti - kuumaliima taktiikalla. Sankarin isoveljille tuntuu olevan todella tärkeää että juhlista pitää aina löytyä teeman mukainen viiri. Koristeita tuodessa, ensimmäinen kysymys kuului "missä viiri ja minkälainen se on?". Sitä myös muistettiin esitellä kaikille vieraille juhlien aikana.. Lastenjuhliin on aina vähän miettiminen laitetaanko oikeita kukkia esille, mutta tällä kertaa valitsimme molempia. Oikea kukka-asetelma pääsi kattauspöydälle ja esim. muovisia ruusun terälehtiä vähän sinne tänne, pitkin taloa. :) Kimppu kerättyjä kukkia tuli erään juhlavieraan mukana ja se päätyi ulos koristamaan terassia. Onneksi sattui aurinkoinen ja kaunis ilma. Se salli myös ulkona olon ja terassilla istuskelun. Kun taas tänään aurinko on jossain piilossa ja caprit jalassa jalkoja paleleee...


Leipomisesta huolehtii yleensä siskoni ja äitini. ~ Nämä leipurit valitsen aina vain kun mahdollista ~eli siis aina~ koska mielestäni (omakehu haiskahtaen) tämä kaksikko tekee parhaimman näköiset ja makuiset leivokset. <3 Okkei ja toiselle siskolle aplodit koska vasta noin vuosi takaperin innostui leipomisesta ja parempi/innokkaampi leipuri hän on ku mie, vaikka alan koulu on käytynä *höm*. Näkyi muutes siskon blogissa olevan jo juttua samaisista juhlista..


Pöytäliinat ja muut pienet yksityiskohdat toivat lisäväriä juhliin.. Hyllyjen reunoille laitoin pinkkejä pitsinauhoja somistamaan. Pöytäliinan jo lapset olivat näköjään käyneet rypistämässä *tai sitten se olin minä*


Synttärisankari oli opetellut (monelta salaa) kävelemään jo vähän pidempiä matkoja itsekseen. Vauhtia kyllä riitti, etten minä ainakaan kameran kanssa pysynyt perässä.. :) Muutenkin pyydän anteeksi, huonoista kuvista. Ei vaan millään malttaisi mukavissa ja niin leikkisissä juhlissa alkaa liiaksi keskittymään valokuvaamiseen.. ;)

~~
 
Nappasin salaa myös vanhempien makuuhuoneesta kuvaa. Isoveljien taulukollaasi taitaa muuttua hetken päästä kun pikku rinsessasta (olin reissussa mukana) käytiin ottamassa myös yksvuotiskuvat!!:)
~~
Sisko meinasi että ompas iloinen kuva sankarista, mutta minä pidin tästä. Sulonen pikkunen avasi tässä kuvassa lahjoja. Tais pakettien sisällöt hetken ihmetyttää.. Ensi vuonna jo paketit revitään vauhdikkaasti auki. Saas vain nähdä.. Kahden veljen pikkusiskona, kiinnostaako enää keiju -ja rinsessa jutut vaiko kenties autot ja raktorit!!!:) 


Juhlat olivat taas todella ihanat ja illalla huomasi syöneensä herkkuja koko päivän. Pikkuinen NaaNaa kasvaa niin vauhdilla että kohta ei voi enää pikkuiseksi edes kutsua. Lähisuvun pienimmäinen joten sanon kyllä niiiin viimeiseen saakka. Kiitos taas että sain järjestellä juhlia.. 
 ~~ 
~Seuraavia juhlajärjestelyjä taas odottaen.~
Hmm.. Miten olisi juhannusjuhlat teemalla.. ;)
XXX

2 kommenttia:

  1. Kiitos sinullekin! ♥ hmm.. mitkä ne puuhapete-kekkerit oikein olikaan...? :D

    VastaaPoista
  2. Ainiin.. Mähän voisinkin järjestää ne meillä!!:) Puuhapete-kekkerit talkoo merkeissä. Näin me suunniteltiin Een kanssa sillon. Mutta ei ollut tosiaan puhe, että missä! hihiiiiiiii*

    VastaaPoista