torstai 1. joulukuuta 2011

Joulukuun ensimmäinen

Eikös vain olekkin ihana löydös nettikirpparilta!?!:)
Joulukuun ensimmäistä päivää vietetään. Eilen muistin, ettei minulla ole joulukalenteria. :) Mutta onneksi posteljooni oli toimittanut kummituksien tekemän ja lähettämän kalenterin minulle. En muistanutkaan että kummitätini toimittaa postitse minulle ihanaisen kalenterin. Jokaisen luukun takaa löytyy erilainen valokuva. Kiitokset kummituksille, jotka jaksavat muistaa melkein kolmikymppistä kummityttöään näin ihanilla asioilla.

Huomenna se alkaa, nimittäin talvilomani. Sitten ette pääse eroon minusta. Kodissamme alkaa tapahtumaan. Tai onhan täällä tälläkin viikolla tapahtunut aika paljonkin, esim. projektini saapui kotiin, keittiöön. Se on nyt maalattu ja paikka löydetty ja vielä täytetty. Kuvia laittelen tulevana viikonloppuna, kun kerkeän kotona päivänvalon näkemään. IHANAA, alkaa loma. Ei tarvitse tehdä ruokaa seuraavaksi päiväksi, ei tarvitse herätä neljän jälkeen, ei tarvitse kiirehtiä aamukahvilla... Ja niitähän riittäis! Lomani tulikin hiukan yllättäen, kuulin nimittäin alkuviikosta että pitää vaihtaa loman paikkaa ja vaihtoehtoja ei paljon jäänyt joten valitsin parhaimman. Ilmoitin keskiviikkona lomakseni ensi viikon. Saan rauhassa laittaa joulua kotiin, saan tehdä kaikki jouluostokset ensi viikolla, saan myös auttaa äitiä leipomisessa joulumyyjäisiä varten.

Ainiin, pieni "mainos" tähän väliin. 10.12. alavieskassa joulumyyjäisissä, meidän pöydässä laktoosittomia, gluteenittomia, myös luontaisesti gluteenittomia joululeivonnaisia myynnissä!! Tulkaa ihmeessä ostoksille. Testattu on, maistuu myös "normi ruokailijalle". :D Kuten meillä mennään, kaksistaan kun ollaan, ei meillä normaaleja jauhoja käytetä joten kaikki jouluherkutkin ovat gluteenittomia. Pääasiassa myyjäisissä pöydässämme on siis leivonnaisia, ehkä saatan viedä joitain askartelujanikin pöytään.

Tällä viikolla ollaan tosiaan aloitettu oikein urakalla joulusiivot. Keittiö on ollut (yllättäen) kohteenani. Kaapit ovat tyhjentyneet, joko roskiin tai myytäviin tavaroihin. Ruoka tarvikkeet ovat vaihtaneet paikkaa ja astiatkin ovat tätä nykyään hukassa. :) Pitäisikin lähteä jatkamaan. Nettikirppis ostokseni myös etsii paikkaansa. Ensin siivo ja sitten vasta perään (sotku).

Huomenna iltapäivällä aloitan rentoutumisen. Loman. Lasin pohjalle lämmikettä ja kynttilöihin tunnelman tuojaa. 

Postauksia reilun viikon verran ehkä tuplaten tiedossa. Valokuvia tulossa ja ajatuksia juoksusta. Odottamisiin, luukkujen avaamisiin. 

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa Hexu!! Tuossa työrumbassa tietää, että se loma tulee NIIIIIIIN tarpeen!!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset. Päivässä parissa tilanne muuttuikin "loman tarpeeksi" :D Hihih* Paitsi että tämä on niin mun tuuria, kuumemittari näytti äsken pientä lämpöä. Saas nähdä, vietetäänkö loma sairastaen. hö. :D

    VastaaPoista