sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Arvonta suoritettu!

Minulla on ollut tänään hyvin jännittävä päivä. Olen käynyt pihakirppiksellä. Jännityksellä odotin saanko erästä kaunista ikkunanpokaaa, kun oli muitakin innokkaita ostajia. SAIN! 

Välillä piipahdin kaupassa ja silmiini osui juuttinaru. Päätin ostaa sitä askarteluun mutta ajatus virkkaamisesta on pyörinyt mielessä jo pitkään. Joten nappasin virkkuukoukun käteen ja käskin äitin neuvoa minulle muutamia silmukka ohjeita. En siis ole koskaan aikuisiällä virkannut. :) Sehän oli jännää. Aikaa vierähti heti pari tuntia, samalla katsoin strömsöötä joka on taas aloittanut syyskautensa. Niinkuin joka vuosi, sunnuntaisin strömsön aikaan alkaa siis vieras/liikkumiskielto klo 17.15-18.00. ;) Virkkuu ei ole vielä valmis, en tiedä saanko edes valmiiksi, saatikka esittelykelpoista. Muutaman päivän odotettu puhelukin tuli juuri kun aloin kirjoittamaan arpalappuja. Sain hakea nettikirppari ostokseni. Siitä myöhemmin. 

Itse arvotakin jännitti niin kovasti että valokuvistakaan ei saa edes selvää. Kun onnetar pyöritteli arpalappuja kupissa niin piti jo sanoa että nopiasti nyt että näkee kuka voittaa!!!:) Voi että. Kaiken tämän jännityksen keskellä olen unohtanut laittaa pyykit kuivumaan narulle, ruoka jäi näin ihan iltamyöhään. Olen siis unohtanut syödä lämpimän ruuan tänään! Liikaa jännitystä yhdelle päivälle näköjään... 

Mitäs tähän vielä kirjoittelisi.. No vaikka semmoista että pitäisi tänään vielä postata parikin juttua. Taitaa jäädä myöhemmälle. Ellen nyt oikeen innostu. Takkahuoneen uusi ilme pitäisi "esitellä" teille ja Ppdecoran ystävällinen myyjä aikoi käydä sunnuntai iltana kurkistamaan blogiini olenko tehnyt juttua siitä kun kävin ostoksilla.... Hih* Kyllä se sieltä vielä tulee.. Otin ostoksille kameran mukaan ihan vain että jos vaikka löytyisi sopiva lipasto meidän kotiin... Niin.. :)  Etsimääni lipastoa ei löytynyt mutta sain todella mahtavan idean..

*Liirumlaarum* Jännittää paljastaa voittaja. Kirjoittelen ja jaarittelen varmaan aivan mitä sattuu, kukaan ei ymmärrä ensimmäistäkään lausetta tekstistäni!!!! Nojoooooo okeiiiiiiii!:)

VOITTAJA ON.....


 
 "Alma" 

Onnea Alma. Laitahhan osoitetta varalta tulemaan, ellen satu löytämään sitä mistään osoitekätköistäni. Yksin täällä naureskelin kun Alma kävi jo kirjottelemassa kuinka jännittää. Ja tiesin että arpaonni osui kohdallesi. No niiii, niin jännitti muaki!!! 

Pian uudestaan, keksitään hyvä syy miksi voidaan järjestää arvonta. Olihan se vain niin jänskäääää...

1 kommentti:

  1. OHO!!! WAU!!! *HiHIh* Mäkö muka voitin!!?? Mulla on huono arpaonni yleesä :( Laitampas fb lootaan sulle osotetta :) Ja kiitos paljon!

    VastaaPoista