sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Joulumyyjäiset

Talvilomani tähtihetket olivat tänään. Kaiken suunnitellun, kiireen ja leipomisen jälkeinen hetki. Joulumyyjäiset. Ensimmäistä kertaa olimme mukana itse, myymässä myyjäisissä. Sehän oli aika kivaa. Alunperin oli tarkoitus pelkästään myydä gluteenittomia leivonnaisia, mutta mukaan tarttui hiukan muutakin mukaan. Minun tekemiä helmikoruja, ihan vain kokeilun vuoksi. En mitään myyntiä niistä oikeastaan halunnutkaan. Mutta menihän niitäkin kaupaksi, kuten esimerkiksi naapuripöydän miesmyyjä osti omaan kaulaansa, kun hänelle sopii kuulemma vihreä väri. Niin hän koko myyjäisten ajan oli helmikoru kaulassa... :) Äidin ja isän tekemää pihkasalvaa myös myimme. Olin hyvä esimerkki kertomuksille, haava siellä, haava täällä, pihka auttaa!!! Myimme niinsanotusti odotettua enemmän, kaikki onneksi kuitenkin riitti. Olin ajatellut että saan omat joululeivonnaiset tästä mutta ehkä niitä ei sitten loppupelissä meidän pakastimeen asti riittänytkään. Täytyy siis leipoa lisää. Paljon myös kävi ihmiset ostamassa "vierasvaraksi" kun on tulossa tuttavia joulun alla kylään jotka ovat keliaakikkoja. Minun rahani menivät kuitenkin muiden hyväksi, ostin ainakin yhdet ihanat vanhan ajan tyylin kudotut kuvioidut lapaset...

Tästä täytyy päästä mainihtemaan: kuvissa näkyy suosikki käsityöntekijä S-L. Olen siitä teille aina silloin kirjoitellut, aina kun olen piipahtanut ostoksilla S-L:n luona. Tällä kertaa kuvan oton jälkeen S-L kysyi, meneekö tämä lehteen, tokasin "eiku nettiin, miljoonien katseltavaksi". ;) Päätin pitää sanani, nyt se on täällä internetissä, kuvien kera. No niin, jos nyt tällä kertaa luet tätä, olen onnellinen että  teet niin hienoja käsitöitä, myyt niitä usein pihakirppiksillä jne ja kaiken lisäksi tiedät makuni. Kerrassaan mahtavaaa. :) Koskaan ei tiedä mitä hänen pöydästään tällä kertaa löytää, hienoa kierrätystä, koruista mattoihin ja sisustamiseen. 

Ehkä tästä saattaa tulla tapa, lähteä myyjäisiä kiertämään, pöydän takana myyden. Sen näkee sitten. Olisihan se tietenkin yksi tapa saada tekeleitäni eteenpäin, etteivät ne jäisi aina "roikkumaan" omiin nurkkiin ja täyttämään kaapejani. Ensi kerralla viisaampia, tämä oli mukava tutustumiskierros.

Suurimmat kiitokset kuuluvat tietenkin äidilleni, pääleipurille!!!!! Sit seuraavat kiitokset menee systerille joka on ollut äidin apuna koko ajan. Toinen systeri saa kiitokset aina sen makeuden, kauneuden ja koristeellisuuden myötä. Minä tupsahdin mukaan vasta kolme päivää aikaisemmin. Sainko lie mitään aikaan... :) Myyjänä kuitenkin osasin toimia, onhan se tieten yksi ammattinimikkeistäni joten kai se pitää osata hoitaakin.


  

Kuvat otettu nopsaa, ennen myyjäisten alkua!!!Onneksi lomani jatkuu vielä tiistaihin, taitaa tämä tyttö lähteä jouluostoksille... Tänään kuitenkin vielä voitin jouluvalot 1-0. Nyt meidänkin pihaa koristaa värivalot, ei tosiaan vaan jouluvalot, tavallisine tuikkuineen.. Olemme illan saunoneet ja herkutelleet. Rauhallista ja tunnelmallista.

Näkyy kellokin olevan jo yli puolen yön joten eiköhän tästä jo saa ansaitusti lähteä nukkumaan. :)
Oikein mukavaa kolmatta adventtia.

xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti