torstai 24. marraskuuta 2011

Juoksuaskelin

Olen pitänyt vauhtia yllä. En ole edes kerennyt tänne kirjoittelemaan. Välillä nopsaa lukenut muiden ihania ajatuksia. On kyllä kulunut kaksi viikkoa nopeaa. Viime viikolla kävin esimerkiksi Oulussa pienellä shoppailu reissulla. Piipahdin ihanaisessa sisustajan karkkikauppa Coloressa. Sinne pitää kyllä päästä pian uudestaan. Kun ei ole mukana "kahta lämpöpatteria" jotka seisoivat ulko-ovella naputtelemassa jalkojaan että "joko mennään, täällä on kuuma" :) hih*

Tällä viikolla olen tutustunut uudestaan mm vyöhyketerapiaan. Josta mielestäni nyt sain puhtia ja olenkin aloittanut urakalla tekemään tekemättömiä töitä. Huonekalut vaihtelevat paikkaa kodissamme. Raahannut huonekaluja, aina kun on inspiraatio iskenyt. Maalisuti on heilunut illasta toiseen. Tänäänkin aloitin töiden jälkeen, lopetin puoli kymmenen aikoihin.

Huomenna kuitenkin aloitamme rauhallisesti joulukauden. Menemme illalla Ylivieskan Akustiikkaan kuuntelemaan Pentti Hietasen joulukonserttia. Odotan jo huomista iltaa. Hyvää kuunneltavaa ja ihania ystäviä. 

Keittiöömme tulee pian uusi asukki, jota tämän päivän maalailut koskettivat. Muokkailin keittiötä jo hiukan. Vanha puusohva pääsi joulun ajaksi keittiöömme. Mahtuu monta piparin syöjää istumaan vierekkäin. Keittiössä on kyllä vielä paljon tavaraa, jotka poistuvat kun kynttilät tulevat tilalle, ikkunalaudalle. Myös uuteen asukkiimme mahtuu paljon tavaraa sisuksiinsa. :) Tästä on hyvä jaktaa..

 Tarmokkaita hetkiä myös teille!:)

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo puinen sohva! Itsekin mietin joskus sohvaa toiselle puolelle keittiönpöytää. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Puinen sohva on seilannut talossamme aina paikasta paikkaan. Nyt jouluksi ajattelin sen keittiöön laittaa. Todettu kyllä mukavaksi, saa nähdä jääkö se sinne pidemmäksi aikaa. Kannattaa kokeilla!!:) Väki viihtyy, keittiön emäntä myös.

    VastaaPoista